Porfyrvägen 20

Porfyrvägen 20

Slutpris

3 225 000 kr


Kolla Parkstad— Kungsbacka

Porfyrvägen 20


Slutpris
3 225 000 kr

Kolla Parkstad— Kungsbacka

2,5:A MED TVÅ BALKONGER I POPPULÄRA KOLLA!

Nu har du möjlighet att förvärva en fin 2,5:a med två stora balkonger. Lägenheten har en balkong med morgonsol som ligger i anslutning till vardagsrum och kök samt en stor härlig balkong i anslutning till sovrummet i soligt västerläge! Soliga dagar står dörren öppen och du kan njuta av sol nästan hela dagen. I denna bostad finns förutom vardagsrum och sovrum ytterligare ett mindre rum på 4 kvm som passar perfekt som ett hemmakontor eller varför inte som ett extra sovrum?
Hallen är rymlig och här hänger du av ytterkläderna till höger, till vänster ligger det mindre sovrummet/kontoret. På golvet ligger askparkett och väggarna är vitmålade i hela bostaden. Sovrummet är rymligt och här får du plats med dubbelsäng och övrigt sovrumsmöblemang. I detta rum finns även tre inbyggda garderober.
Vidare in i bostaden finns vardagsrummet som ligger i öppen planlösning med köket.
Badrummet är helkaklat och här finns toalett, dusch med glasdörrar, handdukstork, handfat med kommod samt en kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Välkommen att boka in dig på visning!


Boarea
55 kvm
Avgift
3 639 kr/mån
Rum
2,5 rum (1-2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2022-05-06

Mäklarhuset Kungsbacka

Denna lägenhet på Porfyrvägen såldes av oss 2022-05-06. Se alla våra försäljningar i Kungsbacka samt även på Porfyrvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.