Snickarevägen 1

Snickarevägen 1

Slutpris

5 600 000 kr


Hede— Kungsbacka

Snickarevägen 1


Slutpris
5 600 000 kr

Hede— Kungsbacka

VÄLSKÖTT 1,5-PLANS GAVELKEDJEHUS MED INREDD KÄLLARE I BARNVÄNLIGA HEDE.

I barnvänliga Hede ligger detta trevliga gavelkedjehus i 1,5 plan med inredd källare. Här bor du nära skola, förskola och pendelstation.

På entréplan möts du av en ljus och och rymlig hall med gott om förvaring och på golvet ligger klinker med golvvärme. På entréplan finns ett rymligt kök som ligger i öppen planlösning med både matplats och vardagsrum. I köket har man byggt ett härligt burspråk och här finns även en underbar kamin som bidrar både till värme och trivsel. Från vardagsrummet har du utgång till ett inglasat uterum. På entréplan finns även ett badrum med dusch, handfat och toalett. Här finns ett sovrum som även passar fint som ett hemmakontor med tillhörande klädkammare. På övre plan finns tre sovrum. Det största sovrummet har en walk-in closet. Här finns även ett nyrenoverat badrum med toalett, handfat och dusch. Den inredda källaren erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. I källaren finns tvättstuga och här finns även bastu med angränsande duschmöjlighet. Det stora allrummet i källarplan kan nyttjas på många sätt. Det passar t.ex. perfekt för tonåringen som önskar ett större sovrum och plats för vännerna. I källarplan finns även ett rum som idag används som hemmakontor och gym. Angränsande till huset finns ett garage som erbjuder gott om extra förvaringsmöjligheter.

Det finns laddare för elbil installerad på garaget. Tomten är mycket trevlig med gräsmatta, flera uteplatser, bär och växter och ramas in av staket och häck. I trädgården finns en lekstuga och plats för t.ex. studsmatta. Dessutom angränsar tomten till områdets gemensamma grönyta, hit tar du dig enkelt via en grind från trädgården.

Välkommen att boka in dig på visning!


Boarea/biarea
127/83 kvm
Driftkostnad
60 069 kr/år
Tomtarea
464 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2023-01-26

Mäklarhuset Kungsbacka

Denna kedjehus på Snickarevägen såldes av oss 2023-01-26. Se alla våra försäljningar i Kungsbacka samt även på Snickarevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.