Göteborgsvägen 528 / Kvibille / Halmstad

STOR POTENTIAL I VACKRA KVIBILLE!

Slutpris
1 900 000 kr
Boarea/biarea
125/125 kvm
Driftkostnad
24 929 kr/år
Tomtarea
1 030 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2017-07-05
Bostaden är såld!

Denna villa på Göteborgsvägen såldes av oss 2017-07-05. Se alla våra försäljningar i Kvibille samt även på Göteborgsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kvibille är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I idylliska Kvibille förmedlar vi här en stor familjevilla för den som önskar renovera! 1-plansvilla med källare som totalt mäter 250 kvm och vidbyggt dubbelgarage om 35 kvm. Entréplan erbjuder kök, vardagsrum, badrum, gästtoalett samt 4 st sovrum. Källarplan rymmer gillestuga med öppen spis, arbetsrum, förråd, klädkammare, tvättstuga, dusch, bastu, pannrum samt stort hobbyrum/förråd. Stor fin trädgård på baksidan av huset med inglasat uterum.

En villa med stor potential som bara haft 1 ägare sedan det byggdes. 2006 lät man installera bergvärme vilket borgar för låga uppvärmningskostnader.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration