Onsala Bergväg 30

Onsala Bergväg 30


Onsala— Kungsbacka

Onsala Bergväg 30



Onsala— Kungsbacka

STOR VILLA MED HÖRNTOMT - FRITT LÄGE SAMT DUBBELGARAGE

Varmt välkomna till ett modernt och välskött familjehus med en totalyta om 202,9 kvm fördelat på två plan. Huset är byggt 2011 och är fördelat på kök och vardagsrum i en öppen och social planlösning med högt i tak och stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp.
Från de stora fönsterpartierna har du en vacker utsikt över hela området. Vidare i vardagsrummet når du den öppna matplatsen och utgången till altanen som är belägen i västerläge. På övre plan har du ett ljust och rymligt sovrum med praktisk förvaring samt utgång till en av uteplatserna. Ett kontor som enkelt går att göra om till sovrum, ett helkaklat badrum med dusch, samt uppgång till vinden.

På entréplan har du trevliga sällskapsytor och mycket öppna ytor. Ett ljust sovrum med plats för stor säng. Ett helkaklat badrum som är lyxigt inrett med både bubbelbadkar samt dusch. Här finns även en stor tvättstuga som har både tvättmaskin och torktumlare. Samt groventré/förråd som ger dig mycket god förvaring.

Huset har en stor grönskande tomt, tre trevliga träaltaner samt två stensatta uteplatser. Då dessa ligger i 4 olika väderstreck kan ni alltid välja att sitta i solen eller skuggan en varm sommardag! Huset har även ett separat dubbelgarage, där ovanvåningen är inredd och kan användas både som gästlägenhet eller varför inte ett hemmakontor.

Bostaden är i fint skick belägen på en lugn återvändsgata omgiven av skog och natur. Med lyxen att bo nära havet med sandstrand och klippor, goda kommunikationer, för- och grundskolor, barnvänligt intill grönområden och framför allt ett riktigt välskött och bekvämt boende!

Detta hus är även ett så kallad Skyddat Köp vilket ökar tryggheten för både köpare och säljare då huset är besiktigat!

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
202,9/26 kvm
Driftkostnad
38 044 kr/år
Tomtarea
1 497 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-01-10

Mäklarhuset Mölndal

Denna villa på Onsala Bergväg såldes av oss 2019-01-10. Se alla våra försäljningar i Onsala samt även på Onsala Bergväg.

Boka värdering

Hanna Gole

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.