Nissadalsvägen 43 / Rydöbruk / Hylte

1½-planshus i Rydöbruk

Slutpris
435 000 kr
Boarea
110 kvm
Driftkostnad
27 411 kr/år
Tomtarea
2 290 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2019-06-10
Bostaden är såld!

Denna villa på nissadalsvägen såldes av oss 2019-06-10. Se alla våra försäljningar i Rydöbruk samt även på nissadalsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rydöbruk är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Nissadalsvägen 43 finns nu chansen att skapa ett boende helt efter egen smak! Här ligger nämligen ett charmigt och karaktärsfullt hem med gårdskänsla. Visst renoveringsbehov föreligger. Ett trevligt hus i två plan med sociala ytor och härlig atmosfär .

Huset står på en härlig och rogivande trädgårdstomt med uthus med garage, två förråd,vedbod,verkstad och loft, samt vidbyggd hundgård.

I Rydöbruk är det lätt att trivas och läget på Nissadalsvägen är briljant. Här bor du naturnära med Rydö Golfklubb och Rydö ridskola på bekvämt avstånd. I området finns skola. Perfekt för dig som älskar närhet till naturen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.