Oskarströmsvägen 10

Oskarströmsvägen 10

Slutpris

2 500 000 kr


Simlångsdalen— Halmstad

Oskarströmsvägen 10


Slutpris
2 500 000 kr

Simlångsdalen— Halmstad

Välvårdad och prydlig familjevilla i Simlångsdalen

På Oskarströmsvägen 10 i Simlångsdalen har vi nu ett ytterst välvårdat hus om 136 + 112 kvm från 1965 som väntar på nya ägare. Här har ägarna bott, levt, sett barnen växa upp och trivts i över 50 år!

Husets planering bygger på vetskap och erfarenhet om en familjevardags behov och bestyr då man inte snålat på varken förvaringsmöjligheter eller sällskapsytor. Det stora vardagsrummet med en generös matplats där alla får plats breder ut sig riktigt snyggt och den öppna spisen sprider mysfaktor över hela rummet. Lägg därtill 3 sovrum och otroligt bra förvaringsutrymmen så inser man att huset är som skräddarsytt för familjen som önskar ett lättskött boende i gott skick. En riktig klok groventré även på gaveln mot garaget - perfekt när matkassarna är tunga eller när barnen kommer hem smutsiga från förskolan. I källaren finns allt man behöver, förråd, tvättstuga, hobbyrum och en klassisk gillestuga där kompisarna kan hänga utan att störa . Eller som säljaren själv sagt "det låg högar av skor innanför dörren i gillestugan när barnen växte upp".
Trädgårdens 1 207 kvm är otroligt välskötta och helt plan, som gjort för både studsmatta och fotbollsmål.

Här bor man med direkt närhet till Breareds­­skolan (F-6), vårdcentral, pizzeria och den lokala mataffären. Bussen in till Halmstad stannar inte långt ifrån och man har både badplatser och fina vandringsleder i närheten.

Nu är det dags för en ny familj att leva livet här på Oskarströmsvägen 10, välkommen på visning! Med vänliga hälsningar, Emil Karlsson - Mäklarhuset 070-357 19 24.


Boarea/biarea
136/112 kvm
Driftkostnad
49 361 kr/år
Tomtarea
1 207 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-06-22

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Oskarströmsvägen såldes av oss 2023-06-22. Se alla våra försäljningar i Simlångsdalen samt även på Oskarströmsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.