Gamla Landsvägen 1 / Slöinge / Falkenberg

Slutpris
1 300 000 kr
Referensnummer
142 130
Boarea/biarea
90/48 kvm
Driftkostnad
32 550 kr/år
Tomtarea
1 300 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan med källare
Såld
2014-03-21
Bostaden är såld!

Denna villa på Gamla Landsvägen 1 såldes av oss 2014-03-21. Se alla våra försäljningar i Slöinge

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Slöinge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trevligt hus som har genomgått stora renoveringar de tio senaste åren som bl.a nytt kök, badrum, jordvärme, dränering, 3-glasfönster, tilläggsisolerat och ny panel. Här har funnits ideér om att bygga till som kanske näste ägare vill ta vid... Stort uthus med garage och förrådsmöjligheter. Bra samhälle med mycket service såsom skola, förskolor, vårdcentral, bensinmack, mataffär, café, bröd och glassförsäljning - mycket gott! Här bor många barnfamiljer och man har bra pendlingsmöjligheter eftersom man snabbt tar sig ut på motorvägen! Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.