Porsvägen 9

Porsvägen 9

Slutpris

1 625 000 kr


Skipås— Steninge— Halmstad

Porsvägen 9


Slutpris
1 625 000 kr

Skipås— Steninge— Halmstad

Naturnära tomt med högt & fritt läge i Skipås

Nu kan vi erbjuda denna fina tomt om 779 kvm på lugn återvändsgata med högt och fritt läge på Porsvägen 9 i Skipås.
Här kan man bygga sitt drömhus med valfri leverantör med en byggrätt om ca 190 kvm (1/4 av tomten) i fantastiska omgivningar med närhet till hav, strand och natur.
Skipås ligger ca 25 minuter N om Halmstad och kommunikationerna till både Halmstad och Falkenberg med buss är goda och man når E6 med bil på mindre än 15 minuter. Kattegattleden som passerar Steninge/Skipås erbjuder också cykelväg hela vägen in till Halmstad .

Ett stenkast från tomten finns även en gemensam fritidsanläggning med festlokal, uppvärmd pool (20 m ), lekplats, tennisbanor mm. Poolen är områdets självklara mötesplats under lata sommardagar. Alla samfällighetens medlemmar får fritt nyttja dessa faciliteter och byalaget erbjuder flera årliga aktiviteter (se www,skipas.se). För den som gillar salta dopp i havet bjuder Glassvik, beläget rakt nerför backen från tomten med omnejd både klippor och små härliga sandstränder, samt Glassviks båtklubb med bojplatser för mindre fritidsbåtar. Vill man istället vandra, springa eller cykla runt i vacker natur finns det fina leder genom bokskog, hagar, ljunghed och myr. Området omgärdas till stor del av naturreservat och är enligt många bland det vackraste västkusten har att erbjuda! Ett stort plus är även nya Steningeskolan (F-3) som ligger ca 1 km bort på vägen mot Steninge.

Missa inte detta tillfälle om du är ute efter att skapa dina egna husdrömmar!


Driftkostnad
3 300 kr/år
Tomtarea
779 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
HALMSTAD SKIPÅS 25:128
Såld
2021-09-08

Mäklarhuset Halmstad

Denna tomt på Porsvägen såldes av oss 2021-09-08. Se alla våra försäljningar i Steninge samt även på Porsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.