Långamossevägen 10B / Stråvalla - Kärra / Stråvalla / Varberg

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea
84 kvm
Avgift
3 200 kr/mån
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2019-10-31
Bostaden är såld!

Denna parhus på Långamossevägen såldes av oss 2019-10-31. Se alla våra försäljningar i Stråvalla samt även på Långamossevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stråvalla - Kärra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till omtyckta och trygga Stråvalla - Kärra och en lägenhet i parhusform om fyra rum och kök. En tilltalande och mycket kvadratsmart lägenhet i absolut toppskick med fint ljusinsläpp, härlig atmosfär och öppen planlösning.  Här välkomnas vi av en inbjudande och funktionell hall. Vi möts av en öppen och ljus planlösning med ett hemtrevligt och luftigt vardagsrum med vackert ljusinsläpp och naturlig plats för soffa och soffbord. Köket är rymligt, modernt och välplanerat med vita väggar och parkettgolv. Lägenheten har två sovrum, varav ett med klädkammare. Här finns även ett praktiskt badrum som är utrustat med dusch med duschväggar, handfat med komod, handdukstork och en behaglig ljussättning. Här hittar du även en tvättmaskin och torktumlare. BRF Stråvalla-Kärra 1 är en stabil förening med låga avgifter och en härlig gemenskap.
I Stråvalla bor man i omtyckta och trygga kvarter med både Stråvalla havsbad på gång- och cykelavstånd men även härliga naturupplevelser. Här har du dessutom närhet till bland annat förskola, lekplatser och bullhållplats men även allehanda service i Frillesås centrum. Det här är kort och gott den perfekta lägenheten för dig som ställer höga krav på ditt boende!
Hjärtligt välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten