Långamossevägen 10B

Långamossevägen 10B

Slutpris

2 200 000 kr


Stråvalla - Kärra— Stråvalla— Varberg

Långamossevägen 10B


Slutpris
2 200 000 kr

Stråvalla - Kärra— Stråvalla— Varberg

Välkommen till omtyckta och trygga Stråvalla - Kärra och en lägenhet i parhusform om fyra rum och kök. En tilltalande och mycket kvadratsmart lägenhet i absolut toppskick med fint ljusinsläpp, härlig atmosfär och öppen planlösning.  Här välkomnas vi av en inbjudande och funktionell hall. Vi möts av en öppen och ljus planlösning med ett hemtrevligt och luftigt vardagsrum med vackert ljusinsläpp och naturlig plats för soffa och soffbord. Köket är rymligt, modernt och välplanerat med vita väggar och parkettgolv. Lägenheten har två sovrum, varav ett med klädkammare. Här finns även ett praktiskt badrum som är utrustat med dusch med duschväggar, handfat med komod, handdukstork och en behaglig ljussättning. Här hittar du även en tvättmaskin och torktumlare. BRF Stråvalla-Kärra 1 är en stabil förening med låga avgifter och en härlig gemenskap.
I Stråvalla bor man i omtyckta och trygga kvarter med både Stråvalla havsbad på gång- och cykelavstånd men även härliga naturupplevelser. Här har du dessutom närhet till bland annat förskola, lekplatser och bullhållplats men även allehanda service i Frillesås centrum. Det här är kort och gott den perfekta lägenheten för dig som ställer höga krav på ditt boende!
Hjärtligt välkommen!


Boarea
84 kvm
Avgift
3 200 kr/mån
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2019-10-31

Mäklarhuset Åsa

Denna parhus på Långamossevägen såldes av oss 2019-10-31. Se alla våra försäljningar i Stråvalla samt även på Långamossevägen.

Boka värdering

Cissi Tuorilin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.