Gyngarundan 24 / Tvååker / Varberg

Naturskönt läge med gångavstånd till havet

Slutpris
1 795 000 kr
Boarea
54 kvm
Driftkostnad
30 591 kr/år
Totalareal
977 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-02-02
Bostaden är såld!

Denna villa på Gyngarundan såldes av oss 2019-02-02. Se alla våra försäljningar i Tvååker samt även på Gyngarundan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tvååker är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I detta vinterbonade hus kan du bosätta dig året runt och dagligen njuta av ett naturskönt läge med salta vindar och gångavstånd till havet. Fastigheten erbjuder en stor härlig trädgårdstomt med gott om yta för lek och sommaraktiviteter samt möjligheter och utrymme för den trädgårdsintresserade att skapa flertalet härliga "uterum". Tomten angränsar till allmänning. Huset har en öppen planlösning mellan kök och allrum, tre sovrum samt badrum och entréhall. Från allrum och kök har du utgångar till altanerna med sydväst- respektive sydostläge. Utöver detta finns också en isolerad gäststuga/friggebod på tomten. Önskar du göra ett besök i centrala Varberg eller i Falkenberg, kör du på en kvart. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration