Poppelvägen 17

Poppelvägen 17

Slutpris

4 850 000 kr


Lugnet— Varberg

Poppelvägen 17


Slutpris
4 850 000 kr

Lugnet— Varberg

Läckert renoverad villa med skön atmosfär i lugnt område!

Här har vi en smakfullt renoverad villa med stilrena materialval!
Den öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum skapar en underbar yta med plats för många att umgås. Runt den stora köksön samlas man gärna till både bullbak, läxläsning och mysiga stunder med minglande gäster. För extra mys nu under höstkvällarna sprider täljstenskaminen en skön värme. Med mycket fönster och pardörrar helt i glas får du in ett härligt ljus. Även det helkaklade badrummet bjuder på lyx med både dusch och bubbelbadkar. För dig som önskar att få lite extra ytor med hobbyrum, lekrum, förråd m.m. så passar denna villa bra med sitt fräscha källarplan.

Ute har du flera fina uteplatser som vetter åt olika håll i trädgården, där du kan skapa dig ljuvliga oaser att njuta av och följa solen från morgon till kväll. På fastigheten finns även ett friliggande garage som är isolerat och uppvärmt med plats för en bil men också förvaring. Bakom garaget har du en hörna med pallkragar och plantering - perfekt för dig med gröna fingrar.

Helt rätt i dessa tider är solcellerna som man installerat under 2022 och som beräknas i snitt generera ca 9 900 kWh/år. Ifall du producerar mer el än du använder säljer du överskottet.

Välkommen till Lugnet där du bor på smidigt avstånd till allt vad vardagen kräver och med täta bussförbindelser in till stan samt nära påfarten på motorvägen. Här bor du med närhet till hav, city och naturen. I närområdet finns butik, pizzeria, lekplatser och skolor. Vidare finns vackra promenadstråk på Hammers kulle och utmed Himleån samt industriområdet med flertalet restauranger och massor av shopping!

Varmt välkomna att anmäla ert intresse redan nu!


Boarea/biarea
85/85 kvm
Driftkostnad
30 048 kr/år
Tomtarea
741 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-04-26

Mäklarhuset Varberg

Denna villa på Poppelvägen såldes av oss 2023-04-26. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Poppelvägen.

Boka värdering

Adam Birk

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.