Brearedsvägen 89

Brearedsvägen 89

Slutpris

3 250 000 kr


Breared— Varberg

Brearedsvägen 89


Slutpris
3 250 000 kr

Breared— Varberg

Toppskick nära havet!

Välkommen upp till fjärde våning där vi öppnar dörren till 75 härliga kvadratmeter! Känslan av nyskick finns kvar då byggnaden stod klar så sent som 2019. Enhetliga parkettgolv och ljusa väggar i alla rum, stilrent vitt kök som är öppet med vardagsrummet, helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare samt två sovrum varav det ena har skjutdörr till egen klädkammare. Ute njuter du på den generösa balkongen i skönt sydvästläge där du får gott om plats för att möblera med både soff- & matgrupp om du önskar det. Tack vare det höga läget får du fin utsikt från både balkongen och lägenheten ut över de intilliggande villakvarteren och bort över vacker natur med skogens skiftningar.

Att Breared är ett attraktivt område att bo i är lätt att förstå med det fina läget där du smidigt promenerar eller med några minuter på cykel tar dig ner till havet och Apelvikens fantastiska strand som även är ett paradis för surfaren och för dig som gärna njuter på SUP-brädan. Här finns även mycket av det du behöver i vardagen som bl.a stor matbutik, apotek, vårdcentral, nyöppnad blomsterbutik, systembolag, skolor, förskolor och för vårt eget välbefinnande finns sköna motionsslingor, stort gym, padelhall och en mycket populär skatepark. Till city tar du dig smidigt via bra cykelvägar och tät bussförbindelse. Ett boende för dig som värdesätter ett snyggt hem men även sköna omgivningar och smidigheten i vardagen!


Boarea
75 kvm
Avgift
3 952 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-08-23

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.