Ribstonvägen 4a

Ribstonvägen 4a

Slutpris

2 950 000 kr


Göingegården— Varberg

Ribstonvägen 4a


Slutpris
2 950 000 kr

Göingegården— Varberg

En superläcker markplanstrea med inglasat uterum och stor uteplats i sydvästläge!

Här har vi en superfin trea med snygga materialval och ljuvlig utemiljö! Markplansläget ger dig förutom smidigheten på första plan även ett inglasat uterum och en stor härlig uteplats som rymmer både loungemöbel och matgrupp. Ett annat plus är att det tillåts att grilla med kol på uteplatsen!

Inne har vi en ljus och öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Här flödar ljuset in genom de stora fönstren som ligger ut mot olika håll. Köket från Marbodal är riktigt läckert med sina luckor i en sober ljusbeige kulör där den matchande köksön blir den självklara platsen för både minglande gäster och läxläsande barn. Badrummet är helkaklat med golvvärme och här finns tvättmaskin, torktumlare och extra skåp för bra förvaring. Två sovrum varav master bedroom har två separata skjutgarderober - lyxigt och praktiskt! Även entréhallen har bra förvaring och här ligger klinker på golvet. I resterande rum ligger ett vackert ljust parkettgolv.

Du bor här med ett gavelläge i ytterkant av området vilket ger dig en fin vy ut mot naturen. Vackra Göingegården har sedan början av 2000-talet vuxit fram och blivit ett väldigt omtyckt område. Här finns flertalet lekplatser däribland Göingegården park som har ett utegym, boulebana, gungor samt en liten konstgräsplan med basketkorg - allt detta bara 100 meter från bostaden. Vidare finns både förskola och skola, härlig natur samt promenadstråk på bl.a. Hammers kulle vilket bara ligger några få steg utanför dörren. Vidare har vi även täta bussförbindelser, närbutik och äppellunden där du som boende i området kan plocka äpplen direkt från träden. På cykelavstånd har du city men också svalkande bad på vackra Getterön. En cykeltur bort ligger även Trönninge där nyöppnade PACE Performance & Training - här finns allt från gym, padel, yoga men också fysioterapeut, massörer m.m.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!


Boarea
75 kvm
Avgift
4 766 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 7 (Hiss finns)
Såld
2024-05-22

Mäklarhuset Varberg

Denna lägenhet på Ribstonvägen såldes av oss 2024-05-22. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Ribstonvägen.

Boka värdering

Adam Birk

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.