Droppstensgatan 1 / Breared / Varberg

Trevlig lägenhet om 3 rum och kök med balkong i sydvästläge och gemensam tropisk trädgård!

Slutpris
2 100 000 kr
Boarea
80.5 kvm
Avgift
5 413 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2019-09-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Droppstensgatan såldes av oss 2019-09-30. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Droppstensgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Breared är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en ljus och välplanerad lägenhet om ca 80 kvadratmeter på andra våning med balkong i bästa sydvästläge. Bostaden är i gott skick och har ett större samt ett mindre sovrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum för sociala stunder med familj och vänner samt ett rymligt, helkaklat badrum med goda tvätt- & torkmöjligheter.

Föreningens innergård med glastak som skapar en ljuvlig tropisk vinterträdgård gör denna bostad till något utöver det vanliga. Här kan du ta en rogivande promenad, spela boule eller njuta på en av flertalet mysiga sittplatser i tropisk miljö bland växter, palmer och en fiskdamm med rinnande vatten. Bovieran är ett unikt och socialt koncept för dig som har fyllt 45+ utan hemmavarande barn.

Bostaden är belägen i expanderande Breared ca 3 km söder om Varbergs centrum. Från Breared finns det goda bussförbindelser samt du bor med närhet till havet, naturområden samt motionsslingor. På gångavstånd finns bl.a en stor livsmedelsbutik, apotek och vårdcentral.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Breared

Breared, med närhet till både natur, hav och centrum är ett attraktivt bostadsområde med fördelar som passar alla åldrar och intressen.

Nöje

Närhet till stormarknad, systembolag, pizza-, thai- och sushirestaurang. På cykel eller med en skön promenad tar du dig lätt ner till Apelvikens fantastiska strand med härliga vågor, salta bad och mysiga matställen.

Sport och fritid

För den som tycker om att motionera finns åtskilliga möjligheter på Breared. Alldeles i närheten finns ett elljusspår för den som antingen vill ta en behaglig promenad eller en stärkande springtur. Här hittar du även Optimized Padelcenter, Varbergs inomhuscenter för den växande sporten padel. Här finns även yogastudio, stort gym, skatepark och Brearedshallen där det bl.a spelas handboll och volleyboll. För den som intresserar sig för andra sportaktiviteter finns Påskbergsvallens fotbollsanläggning i närheten och likaså inomhushallar för pingis, tennis, innebandy, och bowling.

Kommunikation

Till Varbergs centrum är det bara tre kilometer, med buss eller bil är man vid Varbergs Torg på några minuter. Föredrar man cykel så finns det fina och omväxlande cykelvägar i alla riktningar.

Familjeliv

I Breared finns det förskolor samt skolor F-9 - allt på bekvämt gångavstånd. Du hittar även flera tillgängliga lekplatser och fina grönområden.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.