Gärdesvägen 1B

Gärdesvägen 1B

Slutpris

8 650 000 kr


Södra Näs— Varberg

Gärdesvägen 1B


Slutpris
8 650 000 kr

Södra Näs— Varberg

Drömmig villa med ultimat semesterkänsla året om!

På Gärdesvägen 1B garanteras livskvalité i lugnt bostadsområde med havsnära läge. Stor, arkitektritad villa med det där extra endast en kort promenad ner till stranden.

Direkt när du kliver över tröskeln får du en aha-upplevelse med vy över hall, vardagsrum och vidare ut mot poolområdet. Det välutrustade köket ligger åt söder med utgång till trädgården samt med etage ner till det rymliga vardagsrummet med stora fönsterpartier och en vacker täljstenskamin centralt placerad. Trädgårdens baksida vetter åt väster, är insynsskyddad och med egen pool om 4x8 m och ett poolhus. Du har flertalet härliga uteplatser att välja mellan och en stor balkong.

Entréplan fördelar sig på entré, gästtoalett, kök, vardagsrum, tvättstuga (med roligt tvättnedkast från andra våning), groventré, garage samt master bedroom med klädkammare, helkaklat badrum med bastu och jacuzzi. Andra våning har ett stort allrum med utgång till balkong, kontor/sovrum, ytterligare 2 sovrum med varsin klädkammare, badrum och förråd.

Stort garage i huskroppen med fint ljusinsläpp, klinkergolv med golvvärme och acces in till huset. Bergvärme med vattenburen golvvärme i hela huset. Badrocksavstånd till Vikhyddan med bad från brygga, klippor och Apelvikens långa härliga sandstrand. Smidig cykelväg in till Varberg med mysiga torgdagar på onsdagar och lördagar.


Boarea/biarea
180/61 kvm
Driftkostnad
32 535 kr/år
Tomtarea
1 081 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-09-12

Mäklarhuset Varberg

Denna villa på Gärdesvägen såldes av oss 2019-09-12. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Gärdesvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.