Götagatan 12a / Centrum / Varberg

Fantastisk fin och tilltalande tvåa med inglasad balkong i centrum!

Slutpris
2 600 000 kr
Boarea
50.5 kvm
Avgift
2 613 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-09-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Götagatan såldes av oss 2020-09-10. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Götagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här får du nu chans att precis som nuvarande ägare skapa ett supermysigt hem i denna underbara tvåa som har en takhöjd på hela 2,70 meter och som är byggd så sent som 2015.

Ljuva, dova färger som går ton i ton på väggarna och ljust parkettgolv bortsett från i hallen där du har ett mörkare klinkergolv. Ett vackert kök i vinkel med luckor i grått, vit bänkskiva och rostfria vitvaror. I badrummet har du klinker på golvet i en mörkare nyans som blir fin kontrast till de vita kaklade väggarna. Dessutom får du ett sovrum med walk-in-closet i direkt anslutning och en inglasad balkong där jag gärna skulle spendera många sköna höstkvällar under en filt med massa levande ljus.

Välkommen att boka in dig på visning av denna läckra tvåa med låg månadsavgift och ett superläge - "ett stenkast" från city!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Centrum

Gemensamt för alla centrala bostäder är att de ligger på gångavstånd till järnvägsstation, busshållsplatser, vårdcentraler, apotek samt stadens hela shopping- och nöjesstråk. En av de mest frekventerade platserna i Varberg jämte torget med "klutahandel" och mer, är Strandpromenaden som du kan följa från Fästningen och längs västerhavet bort till Kusthotellet. Varberg har många fördelar.

Nöje

Här finns ett stort utbud av butiker, restauranger, barer, caféer. Närhet till societen och dess tillställningar.

Sport och fritid

Strax intill finns Påskbergsskogen med rekreation och motionsslingor. Varberg är en av Sveriges främsta badorter med en omedelbar närhet till havet, som är i det närmaste unik. Varberg är också en av Europas mest förnäma SPA-städer med ett flertal prisbelönta anläggningar samt både kall- och varmbadhus.

Kommunikation

I Varbergs centrum Varbergs Centralstation med täta avgångar till Malmö/Köpenhamn och Göteborg. Föredrar du att använda cykeln är cykeltrafiken väl utvecklad i Varberg så det är aldrig några konstigheter att ta sig runt staden på det viset. Det finns även flera busshållplatser belägna i området som kan föra dig runt om i Varberg

Familjeliv

Flera skolor med fritidsavdelningar finns i området såsom Hagaskolan, Mariedalsskolan och Påskbergsskolan. Fina grönområden och parker.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.