Gråhallsvägen 25 / Trönninge Äng / Varberg

Härlig parhuskänsla i bostadsrätt med eget garage, inglasat uterum och liten trädgård

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea
91.8 kvm
Avgift
6 550 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1
Såld
2020-02-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gråhallsvägen såldes av oss 2020-02-03. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Gråhallsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Trönninge Äng är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Praktiskt och lättskött boende i 1-plan med utsikt mot lekplatsen från köksfönstret. Här finns rymligt kök, vardagsrum med utgång till inglasat uterum, 3 sovrum, gästtoalett och ett större badrum med tvättmöjligheter. Tillbyggt garage med automatisk port, här finns även 3-fas. Mycket trevligt och populärt område med lekplatser, cykelbanor och gångstråk. Nära förskola, skola och kommunikationer. Knappt 10 minuters bilfärd in till city. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.