Granitvägen 28 A / Söder / Varberg

Fint renoverad tvåa på Söder

Slutpris
2 650 000 kr
Boarea
59 kvm
Avgift
3 138 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Granitvägen såldes av oss 2019-10-05. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Granitvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Söder är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna inflyttningsklara tvåa på Söder där du garanterat kommer att trivas. Med placering högst upp i huset, fönster åt två väderstreck och balkong i västerläge upplevs lägenheten både ljus och luftig. 2017 lades ett nytt enhetligt, vitlaserat parkettgolv och 2009 genomfördes renovering av kök och badrum med smakfulla materialval och tilltalande stil, en känsla som genomsyrar hela bostaden. Månadsavgiften är låg och inkluderar vatten, värme, internet och tv via fiber. Här bor du i en välskött förening med fina gemensamma ytor så som bastu, övernattningslägenhet, gård med grillplatser, lekplats, fina trädgårdsplanteringar och möjlighet att hyra odlingslåda.
Ett stenkast bort har du Hästhagaberget med fina promenadmöjligheter och vid vy över havet.

Vi ses på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Söder

Söder har alltid varit attraktivt. Nära havet med salta bad, den vackra strandpromenaden runt Varbergs fästning, härliga promenader på Hästhagaberget och gångavstånd till stadens centrum.

Nöje

Med behagligt gångavstånd till stadens centrum är du inte långt ifrån utbudet av restauranger, pubar, caféer, butiker m.m. Nära till strandpromenaden och allt som finns där för mysiga promenader eller en trevlig grillkväll på ankaret.

Sport och fritid

Vid havet hittar du Strandpromenaden som man kan följa från fästningen och längs västerhavet bort till Kusthotellet. Längs vägen passerar du då naturanläggningar för nakenbad, för såväl damer som herrar. Varberg är en av Sveriges främsta badorter med en omedelbar närhet till havet, som är i det närmaste unik. Varberg är också en av Europas mest förnäma spa-städer med ett flertal prisbelönta anläggningar samt både kall- och varmbadhus.

Kommunikation

Varbergs Centralstation är belägen mitt i staden med täta avgångar till Malmö/Köpenhamn och Göteborg. Föredrar du att använda cykeln är cykeltrafiken väl utvecklad i Varberg så det är aldrig några konstigheter att ta sig runt staden på det viset. Det finns även flera busshållplatser belägna i området som kan föra dig runt om i Varberg.

Familjeliv

Förskolan Travaren ligger på söder. Närmaste grundskola är Påskbergsskolan som är en mysig och omtyckt f-9 skola.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.