Granvägen 25 / Brunnsberg / Varberg

Tvåa med havsutsikt

Slutpris
1 730 000 kr
Boarea
59 kvm
Avgift
3 677 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-01-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Granvägen såldes av oss 2020-01-21. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Granvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunnsberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har du möjlighet att förvärva en fin kvadratsmart tvåa med inglasad balkong i västerläge och med härlig vy över havet och Varbergs Fästning. En ljus och trevlig lägenhet med genomgående vitmålade väggar och en placeringen högst upp i huset som gör att ljuset flödar fritt in genom lägenheten från två väderstreck. Köket har renoverats med smakfulla materialval, gott om förvaring och bänkyta för praktisk matlagning samt plats för matbord. I vardagsrummet har man bevarat den vackra originalparketten och härifrån når du den inglasade balkongen som blir till ett njutningsfullt extrarum stora delar av året.

Tycket du om att röra på dig finns motionsslingan Hälsans Stig strax utanför bostaden, stadens centrum når du på några minuter med cykel och inom gångavstånd har du handelsområde, livsmedelsbutik och gym.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Brunnsberg

Brunnsberg är ett bostadsområde med närhet till både centrum och vackra naturområden. Med en promenad på drygt 1 km är du nere på stan, men det går även bussar som passerar regelbundet. Det populära skogsområdet med den mysiga dammen "Svarta havet" ligger alldeles i närheten och där finns möjligheter till härliga promenader. Brunnsberg är ett utmärkt val både för den som uppskattar närheten till Varberg

Nöje

Brunnsberg ligger beläget nära flera snabbmatsrestauranger och lunchställen i Lassabacka. Du har även lite fler aktiviteter i väst, närmast är Bruket där du kan spela bowling, biljard, shuffleboard mm. Knappt 1 km är det till Varbergs centrum där restauranger, butiker, caféer och pubar finns i överflöd.

Sport och fritid

Det fina naturområdet vid ”svarta havet” är perfekt för promenader och motion. Det finns även flera gymanläggningar belägna i närområdet t.ex. Friskis & svettis och Actic.

Kommunikationer

Varbergs Centralstation har täta avgångar till Malmö/Köpenhamn och Göteborg. Föredrar du att använda cykeln är cykeltrafiken väl utvecklad i Varberg så det är aldrig några konstigheter att ta sig runt staden på det viset. Det finns även flera busshållplatser belägna i området som kan föra dig runt om i Varberg.

Familjeliv

Förskolor och F-9 skolor finns i området, dock ligger gymnasieskolorna lite längre bort men det är smidigt att ta sig runt med buss/cykel. Många fina lekplatser. Närhet till stor livsmedelsbutik Ica Hajen.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.