Granvägen 31 / Brunnsberg / Varberg

Elegant & kvadratsmart tvårumslägenhet med naturnära läge

Slutpris
1 450 000 kr
Boarea
59 kvm
Avgift
3 697 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Granvägen såldes av oss 2019-10-07. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Granvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunnsberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en tvårumslägenhet på Granvägen 31! Här möts du av en kvadratsmart och ljus bostad om 59 kvadratmeter i fint skick. Dessutom har lägenheten vackra golv och lättmöblerade rum. 

BRF Varbergshus 2 är en välskött och stabil förening med en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar som bland annat tillhandahåller tvättstuga, lekplats, cykelrum och en trevlig och välskött innergård.

Lägenheten är attraktivt belägen med direkt närhet till det bästa som centrala Varberg har att erbjuda – perfekt för dig som söker ett äldre boende i oslagbar omgivning! Här bor du i vackra kvarter med promenadavstånd till centrum, gym och matvarubutiker.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Brunnsberg

Brunnsberg är ett bostadsområde med närhet till både centrum och vackra naturområden. Med en promenad på drygt 1 km är du nere på stan, men det går även bussar som passerar regelbundet. Det populära skogsområdet med den mysiga dammen "Svarta havet" ligger alldeles i närheten och där finns möjligheter till härliga promenader. Brunnsberg är ett utmärkt val både för den som uppskattar närheten till Varberg

Nöje

Brunnsberg ligger beläget nära flera snabbmatsrestauranger och lunchställen i Lassabacka. Du har även lite fler aktiviteter i väst, närmast är Bruket där du kan spela bowling, biljard, shuffleboard mm. Knappt 1 km är det till Varbergs centrum där restauranger, butiker, caféer och pubar finns i överflöd.

Sport och fritid

Det fina naturområdet vid ”svarta havet” är perfekt för promenader och motion. Det finns även flera gymanläggningar belägna i närområdet t.ex. Friskis & svettis och Actic.

Kommunikationer

Varbergs Centralstation har täta avgångar till Malmö/Köpenhamn och Göteborg. Föredrar du att använda cykeln är cykeltrafiken väl utvecklad i Varberg så det är aldrig några konstigheter att ta sig runt staden på det viset. Det finns även flera busshållplatser belägna i området som kan föra dig runt om i Varberg.

Familjeliv

Förskolor och F-9 skolor finns i området, dock ligger gymnasieskolorna lite längre bort men det är smidigt att ta sig runt med buss/cykel. Många fina lekplatser. Närhet till stor livsmedelsbutik Ica Hajen.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.