Håstensgatan 76

Håstensgatan 76

Slutpris

1 850 000 kr


Öster— Varberg

Håstensgatan 76


Slutpris
1 850 000 kr

Öster— Varberg

Rymlig tvåa med inglasad balkong!

Välkommen till populära Doppingen och denna tvåa som bjuder på hela 66 sköna kvadratmeter. I många av dessa äldre föreningar finns tyvärr ingen hiss så därför är det extra skoj att kunna erbjuda dig en lägenhet som smidigt ligger på första plan utan trappor. Lägenheten är ljus och trivsam då den är genomgående i huset och har fönster ut mot två håll. Renoverat och rymligt kök, generös storlek även på vardagsrum och sovrum, alla med parkettgolv. I badrummet har du egen tvättmaskin och badkar. Balkongen ligger i västerläge och är inglasad vilket ger dig fler sköna dagar att njuta här ute.

Du bor med ett bra läge där du snabbt tar dig ner till city med nöje, butiker och visst längtar man till sommarens mysiga uteserveringar. Även havet med alla smultronställen såsom ankaret, fästningsbadet m.fl. når du snabbt och smidigt.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
66 kvm
Avgift
3 812 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-07-04

Mäklarhuset Varberg

Denna lägenhet på Håstensgatan såldes av oss 2023-07-04. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Håstensgatan.

Boka värdering

Adam Birk

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.