Liedbergs Väg 5 / Mariedal / Varberg

Charmig och trivsam trea på första våningen

Slutpris
1 975 000 kr
Boarea
72 kvm
Avgift
2 900 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-08-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Liedbergs Väg såldes av oss 2019-08-05. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Liedbergs Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mariedal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till en charmig hörnlägenhet om tre rum och kök. Här bor du med ett centralt, lugnt och havsnära läge i fridfulla kvarter.
Föreningen har låga avgifter, strukturerade framtidsplaner och är solid. Avgiften om 2900 kronor i månaden inkluderar värme, vatten, källarförråd och vindsförråd. Här har du dessutom tillgång till tvättstuga.

Välkommen till Mariedal!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Mariedal

Mariedal är ett omtyckt villaområde i centrala Varberg. Här finns allt du och familjen kan önska inom behagligt avstånd, Påskbergsskogen med upplyst motionsslinga och fotbollsplaner i öst, badplatsen Ankaret och strandpromenaden åt väst och stadskärnan med butiker och restauranger åt norr.

Nöje

Varbergs torg är beläget drygt 1km ifrån Mariedal där du finner diverse restauranger, pubar, caféer och butiker. Är du sportintresserad kan du gå till dem närliggande sportanläggningarna där Varbergs Bois spelar sina matcher eller varför inte kolla på lite handboll i Varbergs idrottshall. I arena Varberg hålls det även olika mässor/event året runt som du kan delta i.

Sport och fritid

Gillar du att röra på dig så har du mycket att göra på Mariedal. Du hittar Varbergs idrottshall där du kan utöva diverse aktiviteter så som handboll, bowling, kampsporter med mera. Påskbergsvallen ligger även bara ett stenkast iväg där du kan ägna dig åt friidrott eller spela fotboll. Eller vill du bara ut och röra på dig så kan du ta ett varv i det fina löpspåret i Påskbergsskogen som är upplyst om du ger dig ut i mörkret.

Kommunikation

Knappt 1,5km ifrån Mariedal ligger Varbergs Centralstation med täta avgångar till Malmö/Köpenhamn och Göteborg. Föredrar du att använda cykeln är cykeltrafiken väl utvecklad i Varberg så det är aldrig några konstigheter att ta sig runt staden på det viset. Det finns även flera busshållplatser belägna i området som kan föra dig runt om i Varberg.

Familjeliv

I närheten av Mariedal finns det ett gott utbud av förskolor, grundskolor och gymnasieskolor. Mycket fina grönområden och fina moderna lekplatser.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.