Morängatan 28 / Breared / Varberg

Lägenheten som är perfekt för dig som vill sätta din egen prägel på ditt boende!

Slutpris
1 725 000 kr
Boarea
76.5 kvm
Avgift
5 217 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-11-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Morängatan såldes av oss 2019-11-28. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Morängatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Breared är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Belägen i Breared på Morängatan 28 finns nu denna lägenhet på tredje våning från 1993 till salu. En tvårums-lägenhet om hela 76 kvadratmeter med välplanerad planlösning som erbjuder ett rymligt vardagsrum i vinkel, avskilt kök med utrymme för matplats samt utgång till den inglasade balkongen, sovrum, stort badrum samt en klädkammare i anslutning till hallen.
Lägenheten passar perfekt för dig som vill sätta din egen prägel på ditt boende. För dig som förvärvar lägenheten finns 25 701 kronor i den inre fonden kopplad till lägenheten som kan nyttjas vid renovering.

HSB BRF Sunnerbo i Varberg är en trevlig förening med en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar som bland annat tillhandahåller tvättstuga, övernattningslägenhet och cykelrum. I månadsavgiften om 5217 kronor ingår värme, vatten, fiber och parkering under tak (carport).

Bostaden är belägen i expanderande Breared ca 3 km söder om Varbergs centrum. På Morängatan omges du både av rogivande grönska och andra fastigheter. En kort promenad eller cykeltur bort ligger välsorterade Stora Coop som är en av Varbergs största dagligvarubutiker, Kronans apotek och Systembolaget.
I området finns även skola, förskola, lekplatser, vårdcentral, motionsspår och idrottsanläggningar.
Till Varbergs centrum tar det cirka 10 minuter med cykel och ett stenkast från bostaden ligger en busshållplats där linje 1 stannar.

Välkommen till Breared & BRF Sunnerbo!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Breared

Breared, med närhet till både natur, hav och centrum är ett attraktivt bostadsområde med fördelar som passar alla åldrar och intressen.

Nöje

Närhet till stormarknad, systembolag, pizza-, thai- och sushirestaurang. På cykel eller med en skön promenad tar du dig lätt ner till Apelvikens fantastiska strand med härliga vågor, salta bad och mysiga matställen.

Sport och fritid

För den som tycker om att motionera finns åtskilliga möjligheter på Breared. Alldeles i närheten finns ett elljusspår för den som antingen vill ta en behaglig promenad eller en stärkande springtur. Här hittar du även Optimized Padelcenter, Varbergs inomhuscenter för den växande sporten padel. Här finns även yogastudio, stort gym, skatepark och Brearedshallen där det bl.a spelas handboll och volleyboll. För den som intresserar sig för andra sportaktiviteter finns Påskbergsvallens fotbollsanläggning i närheten och likaså inomhushallar för pingis, tennis, innebandy, och bowling.

Kommunikation

Till Varbergs centrum är det bara tre kilometer, med buss eller bil är man vid Varbergs Torg på några minuter. Föredrar man cykel så finns det fina och omväxlande cykelvägar i alla riktningar.

Familjeliv

I Breared finns det förskolor samt skolor F-9 - allt på bekvämt gångavstånd. Du hittar även flera tillgängliga lekplatser och fina grönområden.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.