Nedregårdsgatan 2A / Nedregården / Varberg

Charmig 1-plansvilla om ca 100 kvm med vidbyggt garage och stor trädgårdstomt.

Slutpris
3 595 000 kr
Boarea
100 kvm
Driftkostnad
29 322 kr/år
Totalareal
1 414 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-03-30
Bostaden är såld!

Denna villa på Nedregårdsgatan såldes av oss 2019-03-30. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Nedregårdsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nedregården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en charmig 1-plansvilla på stor trädgårdstomt om hela 1414 kvm. Huset är avstyckat från en av de gamla stamfastigheterna uppe vid Nedregården. Här var tidigare en verkstad/garage/lagerlokal med byggår 1982 som 2007 blev en villa. Kök, groventré och det stora sovrummet är renoverat 2016 och det lilla sovrummet är helt nytt. Här är vattenburen golvvärme i den nyrenoverade delen, det finns även en vacker täljstenskamin att njuta av. Stort inglasat uterum om ca 23 kvm i västerläge. Stor träaltan och en stensatt uteplats. Vidbyggt garage om ca 27 kvm och med automatsik port. Det finns även goda parkeringsmöjligheter vid uppfarten. På trädgårdstomten finns en vacker hängbjörk, ett växthus, odlingland, blåbärsbuskar, jordgubbar, biggaråträd, 3 äppleträd och ett plommonträd. Lugnt och fint område med bra grannar hälsar säljarna.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.