Östra Långgatan 62

Östra Långgatan 62

Slutpris

9 200 000 kr


Centrum— Varberg

Östra Långgatan 62


Slutpris
9 200 000 kr

Centrum— Varberg

Ett av Varbergs förtjusande gatuhus anno 1879!

Mitt i hjärtat av Varberg får du nu den unika chansen att flytta in med familjen i denna klassiskt vackra sekelskiftesvilla. Rött med vita knutar anno 1879 mitt i centrum! Det är en dröm för många av oss att få bo i ett av Varbergs äldre gatuhus och att du här får en boarea på hela 190 kvadratmeter gör att de även passar den större familjen. Vackra vyer mot anrika Rosenfredsskolan, kyrktornet och även utsikt på ett par olika ställen ut mot ett böljande Kattegatt.

De turkosgröna pardörrarna ger oss ett varmt välkomnande när vi öppnar och kliver in i den sköna atmosfären som huset ger oss. Underbara trägolv och vackra flaggfönster återfinns i stort sett i alla rum. Till höger vardagsrummet med den murade öppna spisen med brasinsats och till vänster allrum där vi även här har en murad öppen spis med insats. I det stora köket charmas vi av den framtagna plankväggen och vedspisen från Norrahammar. Här nere finns även badrum och ytterliga två rum varav du i det ena har en vacker järnkamin. När vi kommer upp för trappan möts vi av det mysiga allrummet med dörrar att öppna upp ut till den stora balkongen. Tre sovrum där du i det ena har tak upp i nock med synliga takbjälkar, så fint! Badrummet är helkaklat och mycket smakfullt renoverat. Ett mindre kök, extra toalett och ett par klädkammare.

Tomten som är på strax över 500 kvadratmeter bjuder på buskar och perenner, liten köksträdgård, sköna uteplatser och ett ljuvligt växthus där man gärna sitter med levande ljus under vinrankan och skålar. Bilen parkerar du smidigt i det friliggande garaget och bergvärmen hjälper dig att hålla ner elkostnaden.

Varmt välkommen att låta dig charmas av denna skönhet och förhoppningsvis bli hopplöst förälskad!


Boarea
190 kvm
Driftkostnad
32 887 kr/år
Tomtarea
512 kvm
Rum
8 rum
Såld
2022-07-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.