Pantergatan 1

Pantergatan 1

Slutpris

5 160 000 kr


Träslöv— Varberg

Pantergatan 1


Slutpris
5 160 000 kr

Träslöv— Varberg

Välkommen till denna 1-plansvilla som bjuder oss på ett modernt hem med riktigt go känsla!

Kliv in och du möts av en ljuvlig interiör där man öppnat upp, renoverat och med en stilsäker hand skapat underbara ytor att umgås på. Här har man kök och vardagsrum som tillsammans ger dig en skön atmosfär med mycket ljus från fönstren som vetter åt tre olika håll. Ljus enstavsparkett i hela denna ytan och även i Master bedroom. I köket som går i en smakfull grå nyans finns plats för både små och stora kockar att hjälpa till. Slå dig ner vid köksön som passar lika bra till lyxiga frukostar, läxläsning som minglande gäster. Dessutom har du fyra sovrum, helkaklat badrum, separat toalett, fin tvättavdelning och praktisk groventré och klädkammare intill garaget. Villan som går vinkel skapar tillsammans med garaget en mysig innergårdskänsla och ger ett skönt insynsskydd. Rejäl hörntomt som ger hela familjen plats att odla, leka, grilla och koppla av.

Träslöv är ett mycket omtyckt och populärt område för barnfamiljer med närheten till bl.a skolor, förskolor, idrottsanläggningar, vacker natur och motionsslingor. Centrum når du smidigt via fina cykelvägar.

Välkommen till en villa som gör vardagen till en fest!


Boarea/biarea
146/29 kvm
Driftkostnad
36 051 kr/år
Tomtarea
848 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2023-02-13

Mäklarhuset Varberg

Denna villa på Pantergatan såldes av oss 2023-02-13. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Pantergatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.