Rannevägen 19 / Tofta / Varberg

Vackert läge med mysig, lummig trädgård!

Slutpris
2 100 000 kr
Boarea/biarea
100/20 kvm
Driftkostnad
27 608 kr/år
Totalareal
1 219 kvm
Rum
5 rum (2 sovrum)
Såld
2019-09-20
Bostaden är såld!

Denna villa på Rannevägen såldes av oss 2019-09-20. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Rannevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tofta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna hemtrevliga 1930-tals villa placerad i ett barnvänligt område med närhet till flera badplatser, Lindbergs skola, Lindvallen idrottsplats och mycket mera! Entréplan består av ett välutrustat kök, matsal, vardagsrum med en sprakande inbyggd braskamin samt badrum renoverat -09. Ovanvåningen bjuder på allrum och två sovrum. På framsidan av huset sträcker sig den blygsamma vägen och du har i detta väderstreck vy över dalgången från fönstren i huset. Runt resterande del av villan har du en trivsam och lummig trädgård med gräsyta perfekt för lek, skoj samt flertalet mysiga uteplatser för sol, fika och fest. Vid vårens inmarsch växer vildhallon, blåbär, smultron och rabarber i den grönskande trädgården. Baksidan lockar till plantering av grönsaker och färska örter i odlingslådorna - perfekt till sommarens grillmiddagar. Carport och förråd i anslutning till huset. Fiber finns.

Gångavstånd till både Tofta station med tågavgångar till Varberg samt till Toftavägens busshållsplatser som har avgångar till Varberg via linje 662.

Välkommen att boka in dig på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.