Ribstonvägen 4A

Ribstonvägen 4A

Slutpris

1 800 000 kr


Göingegården— Varberg

Ribstonvägen 4A


Slutpris
1 800 000 kr

Göingegården— Varberg

Välkommen till en öppen och ljus tvåa!

Det är med glädje du går runt i denna stilsäkra tvåa där man skapat ett underbart hem genom smakfulla materialval. Köket med vita luckor ger en inbjudande känsla till både trivsamma middagar och matlagning där matplatsen tätt intill blir den givna samlingsplatsen. Planlösningen är öppen mellan kök och det ljusa vardagsrummet som har fönster i två olika väderstreck. Från vardagsrummet når du den ljuvliga inglasade altanen som blir en mysig plats med levande ljus och filtar även nu under hösten. Badrummet är helkaklat i en vit och grå nyans där klinkergolvet även kommer igen i den rymliga hallen. Skjutgarderober i både sovrum och hall som ger gott om förvaring vilket alltid efterfrågas!

I den låga månadsavgiften på 2 943 kronor ingår vatten och värme. Till bostaden hör även ett källarförråd och föreningen erbjuder parkeringsplats utomhus samt i gemensamt garage till en kostnad om 250 kr i månaden respektive 500 kr i månaden. I garageplanet finns även avsatt yta för cykelförvaring.

Strax utanför entrédörren sträcker sig en trivsam promenadslinga i skogsmiljö och havet har du på behagligt cykelavstånd.
Hallandstrafiken erbjuder bra busskommunikationer in till centrum och även hit är det cykelavstånd.


Boarea
54 kvm
Avgift
2 943 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 7 (Hiss finns)
Såld
2022-11-11

Mäklarhuset Varberg

Denna lägenhet på Ribstonvägen såldes av oss 2022-11-11. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Ribstonvägen.

Boka värdering

Emil Memisevic

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, bosniska, kroatiska, serbiska ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.