Sandstensbacken 45 / Breared / Varberg

Ljus och rymlig 3:a högst upp i fastighet med hiss

Slutpris
2 350 000 kr
Boarea
86 kvm
Avgift
6 277 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 (Hiss finns)
Såld
2020-09-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sandstensbacken såldes av oss 2020-09-03. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Sandstensbacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Breared är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en härlig hörnlägenhet högst upp i hus med hiss och med högt, fritt, insynsskyddat läge. 3 rum och kök på hela 86 sköna kvadratmeter. Planlösningen är härlig med kök och vardagsrum med öppen planlösning som skapar en stor, ljus yta där familj och vänner får plats. 2 sovrum och ett helkakla badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Väggar och tak målades och tapetserades 2019. Njut av stor inglasad balkong ett lugnt och barnvänligt område med närhet till allt. Utsikt ut över takåsarna samt mot ljuv grönska. I området finns lekplatser, pulkabacke, idrottshall, motionsslinga mm. På några minuter promenerar du till Breareds torg med vårdcentral, folktandvård mm. Tar du cykeln har du havet och stranden i Apelviken eller Varbergs city bara några minuter bort.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Breared

Breared, med närhet till både natur, hav och centrum är ett attraktivt bostadsområde med fördelar som passar alla åldrar och intressen.

Nöje

Närhet till stormarknad, systembolag, pizza-, thai- och sushirestaurang. På cykel eller med en skön promenad tar du dig lätt ner till Apelvikens fantastiska strand med härliga vågor, salta bad och mysiga matställen.

Sport och fritid

För den som tycker om att motionera finns åtskilliga möjligheter på Breared. Alldeles i närheten finns ett elljusspår för den som antingen vill ta en behaglig promenad eller en stärkande springtur. Här hittar du även Optimized Padelcenter, Varbergs inomhuscenter för den växande sporten padel. Här finns även yogastudio, stort gym, skatepark och Brearedshallen där det bl.a spelas handboll och volleyboll. För den som intresserar sig för andra sportaktiviteter finns Påskbergsvallens fotbollsanläggning i närheten och likaså inomhushallar för pingis, tennis, innebandy, och bowling.

Kommunikation

Till Varbergs centrum är det bara tre kilometer, med buss eller bil är man vid Varbergs Torg på några minuter. Föredrar man cykel så finns det fina och omväxlande cykelvägar i alla riktningar.

Familjeliv

I Breared finns det förskolor samt skolor F-9 - allt på bekvämt gångavstånd. Du hittar även flera tillgängliga lekplatser och fina grönområden.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.