Skiftesvägen 16 / Södra Näs / Varberg

Enplansvilla med prunkande trädgård. Inglasat uterum, sköna uteplatser & 2 fantastiska vinrankor

Slutpris
5 550 000 kr
Boarea
117 kvm
Driftkostnad
29 951 kr/år
Totalareal
858 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-08-28
Bostaden är såld!

Denna villa på Skiftesvägen såldes av oss 2019-08-28. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Skiftesvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Näs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På attraktiva Södra Näs ligger denna praktiska enplansvilla i lugnt och lummigt villaområde med byggrätt som tillåter 1,5-plan vilket gör att du kan inreda vinden.

Huset fördelar sig på hall, stort vardagsrum i vinkel samt med en täljstenskamin och ett kök med utgång till det det stora, härliga uterummet. Vidare finns 3 sovrum, ett badrum, en gästtoalett samt en groventré med tvättstuga. Ett skönt och lättskött boendekoncept i ett plan. Här är det enkelt att umgås många. Det inglasade uterummet förbinder, tillsammans med den stensatta altanen, inne och ute under sommarperioden. Nytt kök 2010. Samtliga parkettgolv från 2016.

Här finns ett fristående, isolerat garage med en stensatt uppfart utanför med plats för 2 bilar.

Ett förråd och en vedbod är påbyggd på huset med gjuten platta. Här finns möjlighet att tex inreda och använda som kontor, gästrum eller tonårsrum.

Trädgården är prunkande och vacker, indelad i små mysiga rum. Här finns plats för odling och den självgående gräsklipparen följer med i köpet.

Här bor Ni med närhet till Vikhyddan och Apelvikens härliga sandstrand, lilla stranden i Södra Näs, Coop med systembolag och apotek mm. Surflivet i Varberg är något alldeles extra och restaurangutbudet i närheten under sommaren bjuder på god mat och härlig puls. Gång och-cykelbana in till city eller längs Varbergs vackra strandpromenad.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Södra Näs

Södra Näs ligger utmed havet ca 5 km söder om Varbergs centrum. Naturskönt och attraktivt område för både åretruntboende och fritidsboende.

Nöje

Med sitt läge mellan Apelviken och Träslövsläge så har man nära till många populära restauranger. Sommartid öppnar Träslövsläges kända glasscafé Tre toppar upp och Apelviken fylls med liv och rörelse med konserter och mysiga matställen.

Sport och fritid

Härlig natur och sköna promenadvägar längs med havet. Vid lågvatten är det möjligt att via en stensträng ta sig till Rödskär vilket har gjort ön till ett populärt ställe att ta med mat- eller fikakorgen till. För dig som vill spela Padel ligger Optimized Padelcenter på närliggande Breared där det även finns yogastudio och idrottshall.

Kommunikation

Fina cykelvägar in till Varberg.

Familjeliv

På närliggande Breared finns bl.a Stora Coop, systembolag, apotek, vårdcentral, tandläkare mm. Barnen på Södra Näs tillhör Mariedalsskolan F-3 och Almers skola 4-9. För mer info läs gärna på https://www.varberg.se/barnutbildning/grundskola/grundskolor.4.66660dfe140ab7c99eb7fc4.html

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.