Söderlyckevägen 5 / Sörse/Apelvikshöjd / Varberg

Ljus trea med stora sociala ytor och inglasad balkong

Slutpris
2 900 000 kr
Boarea
81.6 kvm
Avgift
4 757 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-07-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Söderlyckevägen såldes av oss 2020-07-09. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Söderlyckevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sörse/Apelvikshöjd är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en hemtrevlig lägenhet som bjuder på mycket ljus genom stora fönster i tre väderstreck, högt i tak, vackert vitpigmenterat askparkettgolv, helkaklat badrum i klassisk stil och en ljuvlig inglasad balkong med vacker vy. Lägenheten har en genomgående hög standard med fina materialval och påkostade twistgardiner från Luxaflex som ger ett flexibelt ljusinsläpp. Här bor du i en trivsam förening som ligger granne med Påskbergsskogens vackra bokskog och kan njuta av årstidernas vackra färgskiftningar, närheten till motionsspåret och så även havet och stadens centrum. Utöver lägenheten har du även tillgång till gemensam takterrass på sjätte våningen där du ser ända bort mot Världsarvet i Grimeton i öster, Getterön i norr och bort mot Apelviken i söder - måste upplevas!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Sörse/Apelvikshöjd

Ett naturskönt bostadsområde med närhet till både havet och Påskbergets vackra grönområden. Bostadsområdet ligger endast 2 km från Varbergs centrum dit du enkelt tar dig genom en behaglig promenad, cykeltur, buss eller bil.

Nöje

Varbergs torg når du lätt där du har ett stort utbud av restauranger, pubar, caféer, butiker och parker. Apelvikens fantastiska strand med många mysiga restauranger har du bara en kort promenad bort.

Sport och fritid

Förutom närheten till Apelvikens bad-och surfparadis finns Påskberget på nära avstånd. Påskberget är ett friluftsområde med möjlighet till både behagliga promenader och stärkande löpturer på dess motionsspår. På närliggande Breared finns även bl.a skatepark, ett stort nyöppnat gym och Padel Center.

Kommunikation

Drygt 2 km ifrån Apelvikshöjd ligger Varbergs Centralstation med täta avgångar till Malmö/Köpenhamn och Göteborg. Föredrar du att använda cykeln är cykeltrafiken väl utvecklad i Varberg så det är aldrig några konstigheter att ta sig runt staden på det viset. Det finns även flera busshållplatser belägna i området som kan föra dig runt om i Varberg.

Familjeliv

I närheten finns det ett par grundskolor, Påskbergsskolan (åk F-9) och Mariedalsskolan (åk F-3) samt Almers skola (åk 4-9). För de yngre barnen finns det flera förskolor i närområdet.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.