Trädlyckevägen 112 / Trädlyckan / Varberg

Stilren 2:a med allt man önskar!

Slutpris
2 225 000 kr
Boarea
64 kvm
Avgift
3 828 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-10-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Trädlyckevägen såldes av oss 2020-10-10. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Trädlyckevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Trädlyckan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har du chans att bli ägare till en renoverad och superfin tvåa på omtyckta Trädlyckan! Ljusa väggar och ett mörkare golv som är enhetligt i alla rum ger dig en bra grund för att börja inreda och möblera i din stil. Läckert badrum som är nyrenoverat och helkaklat och här har man kostat på det lite extra med smakfulla val. Kök med vita luckor, sovrum med en generös walk-in-closet och det kanske bästa av allt är den härliga balkongen som ger dig ett extra rum för mysiga stunder. Brf Trädlyckan är en mycket omtyckt förening med hög trivselfaktor och ett bra läge där du når centrum lätt och smidigt.

Bara att packa upp flyttlådorna och njuta. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Trädlyckan

På Trädlyckan bor du i ett omtyckt område ca 1,5 km från Varbergs centrum. HSB Brf Trädlyckan är känt för sina stora inglasade balkonger.

Nöje

Här cyklar eller går du lätt in till Varbergs centrum med sitt stora utbud av restauranger och nöjesliv.

Sport och fritid

På bekvämt avstånd har du motionsspår, simhall, ishall, innebandyhall, tennishall, fotbollsplaner m.m.

Kommunikation

Bra bussförbindelser till centrum och du tar dig även smidigt runt med cykel. Järnvägsstationen som är placerad mitt i centrum når du snabbt.

Familjeliv

Nära till förskolor, grundskola och gymnasieskola. Fina naturområden finns kring området.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.