Trädlyckevägen 60

Trädlyckevägen 60

Slutpris

2 000 000 kr


Trädlyckan— Varberg

Trädlyckevägen 60


Slutpris
2 000 000 kr

Trädlyckan— Varberg

Rymlig tvåa med inglasad balkong på populära Trädlyckan!

Välkomna till denna fina tvåa på Öster i omtyckt bostadsrättsförening. Förvärvar du denna lägenhet får du ett väldisponerat boende med bl.a. inglasad balkong i västerläge, nyrenoverat kök och närhet till stan samt havet. Vidare har du ett rymligt sovrum med ingång till en stor klädkammare, ett vardagsrum samt badrum utrustat med badkar.

På Trädlyckan bor du i en välskött förening omgiven av härlig grönska med fina grönytor, lekplatser och gemensamma uteplatser med grillmöjligheter. I föreningen finns även ett övernattningsrum man kan hyra när man får besök samt utrymmen såsom bastu och ett gym man kan nyttja mot en låg avgift i månaden.

Med endast fem minuter på cykel når du city och havet. Förskola, skolor, motionsslingor och butiker finner du även i närheten.

Välkommen att boka in dig på visning!


Boarea
64 kvm
Avgift
3 873 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-04-27

Mäklarhuset Varberg

Denna lägenhet på Trädlyckevägen såldes av oss 2023-04-27. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Trädlyckevägen.

Boka värdering

Adam Birk

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.