Västra Vallgatan 35 A

Västra Vallgatan 35 A

Slutpris

4 200 000 kr


Centralt— Varberg

Västra Vallgatan 35 A


Slutpris
4 200 000 kr

Centralt— Varberg

Rymlig hörnlägenhet om 119 kvm mitt i stan med fin utsikt över den stora parken

Rymlig hörnlägenhet nära havet!

Välkommen till denna ljusa, välplanerade hörnlägenhet i västerläge med fin utsikt mot den stora parken mittemot. Ett unikt tillfälle att flytta in i ett bekvämt boende med ett av de bästa lägena i centrala Varberg.

Här är nära till allt du behöver. Buss- och tågstationen ligger bara ett par kvarter bort. Till havet, Strandpromenaden, Kallbadhuset och populära badplatser är det ett par minuters gångväg. Naturområdena vid havet inbjuder till ett aktivt friluftsliv. I närområdet finns butiker, torghandel, gym, restauranger, vårdcentraler, bio, bibliotek, lekplats och teater.

Bostaden är ursprungligen en femrumslägenhet som öppnats upp till en fyra med totalarea på 119 kvadratmeter. Den är belägen i en idyllisk attraktiv småstadsmiljö i omtyckta kvarter.

Det är högt till tak och fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket skapar en luftig och inbjudande atmosfär. Här finns stort kombinerat mat- och vardagsrum med stora lättmöblerade sällskapsytor som bjuder in till sociala sammanhang tillsammans med familj och vänner. Rymlig hall, tre sovrum/arbetsrum samt badrum med dusch och handdukstork och dessutom en separat gästtoalett. Här bjuds på vackra detaljer med bland annat pardörrar, djupa fönsterbänkar i sten och fiskbensparkett.

Den välskötta lägenheten har behaglig färgsättning och vackra parkettgolv i alla rum. På den mysiga gemensamma innergårdens trädäck finns sköna sittmöbler och parasoller där du kan njuta av härliga sommarkvällar med nära och kära, dessutom finns gasolgrill som kan användas året runt.

Stabil bostadsrättsförening med god ekonomi och hyresintäkter från lokaler i källar- och bottenplan. Flera stora renoveringar har gjorts genom åren, bland annat stambyte, fasadrenovering samt ommålning av gemensamma utrymmen i trapphus och källare.

Välkommen till ett fint, bekvämt boende i ett populärt område mitt i stan, ett hem att trivas i!


Boarea
119 kvm
Avgift
5 512 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-11-29

Mäklarhuset Varberg

Denna lägenhet på Västra Vallgatan såldes av oss 2023-11-29. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Västra Vallgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.