Nasaret 26

Nasaret 26

Slutpris

3 000 000 kr


Värö— Väröbacka— Varberg

Nasaret 26


Slutpris
3 000 000 kr

Värö— Väröbacka— Varberg

Norlingstorpet - Renoverat med gammaldags charm, vasstak, kullersten och braskamin!

Välkommen till Norlingstorpet! Hur charmigt kan det bli? Som i en dröm möts man av den rödmålade hallandslängan med vasstak när man öppnar upp grinden och kör in på den kullerstensbelagda innergården. På den stora tomten som vackert omgärdas av smålandsstaket och häck finner du mysig altan, doftande syren, rosor, bärbuskar och så klart flaggan som vajar så fint ovanför. Med det ogenerade läget på baksidan njuter man här till fullo, vad sägs om att slumra gott i hängmattan mellan de grönskande fruktträden och plocka egna solmogna jordgubbar.

Inne har vi en härlig atmosfär där den äldre charmen fint samspelar med det renoverade och moderna. Redan i hallen får man den varma känslan där braskaminen välkomnar oss med sitt rogivande sken, dubbeldörrarna helt i glas ger oss en fin vy ut mot baksidan och taket som går upp i nock ger oss en härlig rymd. Tar vi halvtrappan upp till höger kommer vi in i det underbara köket som renoverades 2021 med varmgrå luckor från Marbodal och charmiga detaljer. Här har man fin kontakt vidare in mot vardagsrummet och gemensamt för de båda rummen är det vitlaserade trägolvet av märket Rappgo och den generösa takhöjden. Vidare finns här 2-3 sovrum, helkaklat badrum med både badkar och dusch, separat gästtoalett samt tvättstuga där du smidigt har dörr ut till trädgården, ljuvligt att låta lakanen torka i vinden ute på tvättlinan. Fiber finns installerat och ny djupborrad vattenbrunn 2023.

Du bor mitt emellan natursköna Årnäshalvön och Bua med hav, strand och klippor inom cykelavstånd. Bra busskommunikationer med busshållplats strax intill. 15 minuters bilfärd till Varbergs centrum och bara några km till motorvägspåfart vilket underlättar för dig om pendlar. Dessutom planeras att Värö får en tågstation 2026.

Varmt välkommen på visning, det ska bli riktigt skoj att få visa dig detta mysiga guldkorn!


Boarea/biarea
132/20 kvm
Driftkostnad
45 367 kr/år
Tomtarea
1 200 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-07-06

Mäklarhuset Varberg

Denna villa på Nasaret såldes av oss 2023-07-06. Se alla våra försäljningar i Väröbacka samt även på Nasaret.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.