Munkadammsvägen 8

Munkadammsvägen 8

Slutpris

5 600 000 kr


Väröbacka, Åkraberg— Väröbacka— Varberg

Munkadammsvägen 8


Slutpris
5 600 000 kr

Väröbacka, Åkraberg— Väröbacka— Varberg

Välbyggt hus med högt och vackert läge med underbar havsutsikt!

Välkommen till ett högt och vackert läge, strax ovanför Åkrabergs Trädgård, i ytterkant av Väröbacka som bjuder dig på en underbar havsutsikt!

Här valde man en riktigt naturskön plats när man 2016 byggde denna härliga tegelvilla med generösa ytor. Du bor omgiven av skön natur och njuter av den vackra utsikten långt bort över omgivningarna och Kattegatts brusande vågor som sakta rullar in i Klosterfjorden. Ljuvliga platser att njuta på ute där du får både altan, två stora balkonger och en spännande plats uppe på berget som du tar dig till via den byggda ”bryggan”. Tomten som är på över 1 500 kvadratmeter bjuder på en stor gräsmatta med massa plats för lek och där bergsknallarna ger en fin karaktär åt trädgården.

Inne har vi en ljus och fin interiör med öppet mellan vardagsrum och kök där man gärna samlas runt köksön eller framför den sprakande elden i braskaminen, skön känsla med mycket fönster åt tre olika håll mot natur och hav. Även i allrummet på övre plan har du stora fönster och här har du en fantastisk vy ut över havet som är svår att se sig mätt på. Fyra sovrum plus ett extra rum, två badrum och tvättstuga/groventré med dörr till förråd och vidare till garaget med automatisk port, smidigt att kunna ta sig direkt in i huset när man kommer med matkassar och barn. Skön komfort med golvvärme på båda våningsplan och enligt utförd energideklaration fick huset den låga energiklassen B. Tegelfasad och aluminiumbeklädda fönster ger dig mindre underhåll. Egen flaggstång på tomten!


Boarea/biarea
166/46 kvm
Driftkostnad
23 057 kr/år
Tomtarea
1 555 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2021-09-14

Mäklarhuset Varberg

Denna villa på Munkadammsvägen såldes av oss 2021-09-14. Se alla våra försäljningar i Väröbacka samt även på Munkadammsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.