ÅRE STAMGÄRDE 4:148, Trillevallen

ÅRE STAMGÄRDE 4:148, Trillevallen

Slutpris

680 000 kr


Trillevallen— Åre

ÅRE STAMGÄRDE 4:148, Trillevallen


Slutpris
680 000 kr

Trillevallen— Åre

Naturnära tomt i Trillevallen!

Nu finns möjligheten att förvärva en fjällnära tomt i Trillevallen! Här kan du förverkliga din dröm, att bygga ditt fritidshus eller ditt hus för att bo permanent! Här bor du med skidliftar och tur- längdspår runt knuten samt att du har access till skoterled.
Detaljplanen medger en byggnadsarea om 100 m² . Byggnaden får maximalt inrymma en våning med suterrängplan där marken så tillåter, alternativt inredd vind. För mer information se bifogad detaljplan som du finner under dokument och länkar.

El och VA är framdraget till tomtgräns och anslutningsavgift ingår i priset. Fiber finns förberett fram till tomtgräns. Köparen betalar anslutningsavgiften.
En engångskostnad för byggavgift tillkommer om 10 000 till 20 000 kr beroende på när byggstarten sker.

I södra Årefjällen ligger den mysiga och familjära skidbyn Trillevallen. Här kan du uppleva fantastisk skidåkning, omfattande tur- och längdspår, och vackra vandringsleder. Det går även bra att utgå med skoter till närliggande skoterleder. Trillevallen med sitt lugnare område med storslagen natur utanför knuten ligger cirka 2 mil från Åre.


Tomtarea
639 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
ÅRE STAMGÄRDE 4:148
Såld
2024-03-08

Mäklarhuset Åre

Denna tomt på ÅRE STAMGÄRDE såldes av oss 2024-03-08.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.