Sadelvägen 13C

Sadelvägen 13C

Slutpris

4 500 000 kr


Åre Sadeln— Åre

Sadelvägen 13C


Slutpris
4 500 000 kr

Åre Sadeln— Åre

Gavellägenhet med närhet till dagens aktiviteter!

När man kliver in genom ytterdörren på Sadelvägen 13C och denna gavellägenhet så andas det kvalitativa materialval rakt igenom! Här har lokala hantverkare valts!
Breda ekgolv i mörkbrun kulör från Karelia, laserad planktimmer på väggarna, köksinredning från Ballingslöv med vitvaror från Siemens och bänkskiva i sten. I badrum och entré ligger det klinkergolv från Italien. Lägenheten är optimalt planerad med tre sovrum, hall med platsbyggd förvaring, allrum/kök i öppen planlösning med skifferbeklädd braskamin samt utgång till altanen.

Lägenhetens läge i Sadeln gör att det är direkt access till skidåkningen och Vargenliften som tar dig vidare ut i Åres skidsystem. Du åker skidor till dörren och du åker skidor från dörren, det gör att du kan med gott samvete lämna bilen hemma på parkeringen. Vill du åka på tvären istället så är Åre XC arenan mittemot lägenheten, bara ett par stavtag ifrån! Även på sommaren är det bara 20 meter till cykelleden och dagens mountainbike, eller varför inte snöra på sig vandringskängorna och bege sig ut på fjället då vägar och leder ligger inom räckhåll. Ta en tur till Fröåtjärn och svalka dig under sommarens varmaste dagar eller prova fiskelyckan under vinterhalvåret.

Denna lägenhet är fri från uthyrningsavtal och slitaget är minimalt, bara att flytta in! Säljs med en del möbler och inventarier förutom personliga tillhörigheter.

Välkommen till en mycket trivsam & välplanerad lägenhet!


Boarea
67 kvm
Avgift
2 725 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 3
Såld
2023-02-14

Mäklarhuset Åre

Denna lägenhet på Sadelvägen såldes av oss 2023-02-14. Se alla våra försäljningar i Åre samt även på Sadelvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.