Tegefjäll Smultronet 8E / Tegefjäll / Åre

Smultronet, ett populärt område i Tegefjäll!

Slutpris
2 860 000 kr
Boarea
66 kvm
Avgift
1 586 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-02-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tegefjäll Smultronet såldes av oss 2019-02-15. Se alla våra försäljningar i Åre samt även på Tegefjäll Smultronet

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tegefjäll är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett fantastiskt utsiktsläge ligger denna mysiga toppvåning i Smultronet, Tegefjäll. Härligt ljusinsläpp från fönsterparti i söderläge och öppet i nock i vardagsrummet ger en härlig rymd. Tre sovrum med totalt 8 bäddar. Hög och modern standard med effektiv frånluftsvärmepump, golvvärme, braskamin, badrum/bastu, tvättpelare och en härlig balkong i söderläge som nås från vardagsrummet!
Ski in - ski out nära Gunnilbacken/liften, som förbinder Duved och Tegefjäll. Stabil skuldfri förening och låg avgift!

Lägenheten är fri från uthyrningsavtal men det går att teckna ett sådant och få in bra intäkter under vintersäsongen! Säljs med möbler & inventarier dock ej säljarens personliga tillhörigheter.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration