Lövsångarvägen 5B / Sånghusvallen / Ås / Krokom / Nyproduktion

Nyproducerat radhus med carport

Slutpris
2 268 000 kr
Boarea
99 kvm
Avgift
4 503 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-11-05
Bostaden är såld!

Denna radhus på Lövsångarvägen såldes av oss 2020-11-05. Se alla våra försäljningar i Ås samt även på Lövsångarvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sånghusvallen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Byggnationen av de ljusa och trivsamma bostadsrättsradhusen i populära Sånghusvallen är snart helt färdigställda. Många lägenheter är redan sålda och tillträdda.
Men än finns chansen, planerad inflytt november 2020 - januari 2021.
Här bor du bekvämt och barnvänligt med närhet till både förskola, skola och busshållplats. Endast en kort promenad ned till Storsjöns strand samt gång- och cykelväg in till centrala Östersund. Lägenheten har uteplats och är inredd i ljusa neutrala färgval med hög standard såsom ekparkettgolv samt kakel och klinker i badrummet.
Kontakta oss på 063-13 44 00 så berättar vi mer.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Sånghusvallen

Området är beläget 4-5 km från centrala Ås och ca 5 km från Östersund. Här erbjuds du ett attraktivt boende som är både naturskönt och stadsnära.

Natur

Nära till naturen och Storsjön.

Fritid

I området finns fotbollsplaner, motionsspår och en bikepark.

Kommunikation

Det tar ca 10 minuter att köra bil in till Östersunds centrum. Det är goda bussförbindelser och det finns express cykelväg till centrum.

Familjeliv

Sånghusvallens skola öppnade 2012, här finns förskoleklass upp till årskurs 5. Det finns även en nybyggd förskola i direkt anslutning till området. I närområdet Byskogen finns två förskolor, Galaxen som är ett föräldrakooperativ samt en kommunal, Junibacken. Även i Ås finns skola från förskoleklass till årskurs 9.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.