Ladugårdssvängen 12 Lgh B / Ramundberget / Bruksvallarna / Härjedalen

Nyproducerat premiumboende om 4 rok precis vid skidbacken i idylliska Ramundberget!

Slutpris
3 400 000 kr
Avgift
3 019 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-01-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lagårdssvängen såldes av oss 2020-01-26. Se alla våra försäljningar i Bruksvallarna samt även på Lagårdssvängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ramundberget är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Drömmer du om att ha ett boende precis vid skidbacken? Här finns möjligheten att förvärva en nyproducerad bostad om 4 rok med exklusiv och påkostad standard i vackra Ramundberget! Denna bostad har en lägenhetsyta om 72 kvm och tre välplanerade sovrum med totalt åtta sovplatser, stort och fint badrum med både tvättmaskin och bastu, kök och vardagsrum med öppen planlösning samt balkong med utsikt över fjället. Alla möbler och husgeråd ingår i köpet - här är det bara att flytta direkt in och börja njuta av lugnet. Tillhörande lägenheten finns ett externt varmförråd samt en gemensam vallabod.

De välbyggda husen är gjorda av lösvirke och har permanentboendestandard med vattenburen golvvärme på samtliga plan, en påkostad inredning och ett fantastiskt läge med ski-in/ski-out samt med gångavstånd till bland annat Fjällgården, skiduthyrning, restauranger, pool, gym och lanthandel. I Ramundberget finns det något att sysselsätta sig med året runt, utöver flertalet vinteraktiviteter finns även en rad sommarnöjen såsom vandring, cykling mm. Här finns allt man behöver utan att behöva lämna byn.

I månadsavgiften ingår värme, vatten, WiFi, förråd, p-plats, tillgång till vallabod samt föreningens gemensamma kostnader för sophämtning, snöskottning mm. Dessutom finns goda potentiella hyresintäkter för den som önskar hyra ut sin bostad under delar av året.

Välkommen till fjälldrömmen Ramundberget - Vägs ände!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.