Fugelsta 147

Fugelsta 147

Slutpris

5 700 000 kr


Fugelsta— Brunflo— Östersund

Fugelsta 147


Slutpris
5 700 000 kr

Fugelsta— Brunflo— Östersund

Naturskönt, lugnt och det lilla extra - Huset som måste ses och upplevas!

Redan när du kommer in på den lilla byvägen får du den härliga, lantliga känslan och man kan snabbt konstatera att både vuxna och barn kommer att stormtrivas. De yngre kan nyttja gården med lek och spel och de vuxna kan njuta på altanen eller så kan du öppna en bok och känna lugnet i en hängmatta. Här har du en bra lösningar att bo billigt med att hyra ut en superfin lägenhet om 2 rok med övervåning eller en mindre lägenheten i ladugården på 1 rok eller om den passar bättre för din tonåring som vill ha sitt eget kryp in? Båda lägenheterna har egen ingång. Trädgården har flera pallkragar och planteringar där du kan odla grönskar och blommor samt bärbuskar som du kan plocka till frukosten eller till sommarens efterrätter. Njut av soldäcket som ligger i sydvästläge som sträcker sig efter hela långsidan eller kliv in i det pittoreska uterummet om regnets droppar dimper ner. Här bor du med skidspår och cykelstigar i närheten.


Boarea/biarea
226/10 kvm
Driftkostnad
43 407 kr/år
Tomtarea
2 349 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2023-10-10

Mäklarhuset Östersund

Denna villa på Fugelsta såldes av oss 2023-10-10. Se alla våra försäljningar i Brunflo samt även på Fugelsta.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.