Enafors Högåsen 129

Enafors Högåsen 129

Slutpris

3 300 000 kr


Enafors Högåsen— Duved— Åre

Enafors Högåsen 129


Slutpris
3 300 000 kr

Enafors Högåsen— Duved— Åre

Med högt läge i Enafors Högåsen!

Varmt välkommen till detta välhållna och bra planerade fritidshus som har storslagen utsikt mot Snasahögarna och fjällvärlden! Hörntomt som ligger på en kulle, insynsskyddad och med ett högt läge. Fritidshuset som är om ca 95 m² inrymmer hela 5 sovrum, badrum, allrum och kök i öppen planlösning med generös takhöjd, hall med gott om avhängningsytor samt ett invändigt förråd. Den stora altanen samt uteplatsen inbjuder till goda solchanser på eftermiddagen/kvällen, perfekt för den som vill bjuda in till afterski eller annan aktivitet under vårvinterns soliga dagar! På tomten finns även en förrådsbyggnad om 8,2 m² och i anslutning till denna ett skotergarage om 9,8 m².

Fastigheten kommer att säljas med en del möbler och inventarier förutom personliga tillhörigheter.

Högåsens Fritidsområde är ett fantastiskt fjällnära område, mellan Åre och Storlien, beläget vid Enafors. Här har man allt man kan önska sig, vad gäller närheten till fjället med Storulvåns Fjällstation, 20 min bort. Fina fiskevatten, med bl a Rensjön och Harsjön. Men även fina marker för svamp och bär. Närheten till Enafors tågstation är också ett plus. Men det bästa av allt måste ändå vara tystnaden!


Boarea
72 kvm
Driftkostnad
26 085 kr/år
Tomtarea
2 295 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2022-09-28

Mäklarhuset Åre

Denna fritidshus på Enafors Högåsen såldes av oss 2022-09-28. Se alla våra försäljningar i Duved samt även på Enafors Högåsen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.