Denna bostad är ett skyddat köp
Läs mer om fördelarna

Sandnäsvägen 16 / Dvärsätt / Krokom

Rymlig, smakfull och hemtrevlig Smålandsvilla.

Utgångspris
4 195 000 kr
Boarea
178 kvm
Driftkostnad
37 238 kr/år
Tomtarea
1 064 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Kommande försäljning

Försäljning av denna bostad är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse Budgivning
Läs mer om budgivning

Varmt välkommen till vackra Sandnäset i Dvärsätt med närheten till Storsjön, och denna pärla på hela 178 kvm med generösa umgängesytor, 5 sovrum och 2 badrum.
Smålandsvilla i 1 1/2 plan byggdes 2015. Övervåningen började inredas senare och stod klar 2018. Nu under 2020 har ett isolerat garage med plats för 2 bilar byggts och därtill en stor förråds del/ gästrum. På dess tak en rymlig och härlig takterrass där du kan ligga och njuta av solen ostört och utan insyn. På takterrassen finns också plats för ett matbord så att du kan avnjuta en god middag med utsikt över Storsjön och området. Trädgården med altan har också under 2020 fått ett rejält inglasat uterum.
Det första du möter när du kommer in i entrén är det stora vardagsrummet med braskamin, där ifrån tar du dig direkt ut till uterummet och trädgården. Köket som är lagom avdelat från vardagsrummet med trivsam matplats som rymmer familj och gäster.
Missa inte denna chans, det är bara packa upp och trivas. Skapa många fina minnen tillsammans.

Här bor du i ett lugnt , familjevänligt område med närhet till Storsjön, naturen, skidspår och strövområden . En kortare promenad till allmän badplats. Flera bryggor med möjlighet till båtplats.
I Dvärsätt finns skola årskurs 1-6, två förskolor, Sandnäsets golfbana som har tretton hål, en liten matbutik med grill och lunchrestaurang samt en stor möbelaffär.
Allt detta med ändå enbart ca 15 minuter in till Östersund och ca 5 minuter till Krokom. Finns också bra bussförbindelser.
Helt enkelt ett toppenboende!

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 1 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Ekonomisk trygghet vid arbetslöshet eller sjukskrivning
BETALSKYDD

När du köper eller säljer din bostad genom Mäklarhuset kan du teckna en Betalskyddsförsäkring genom BEST Försäkring som skyddar dig mot ekonomiska oförutsedda händelser som kan påverka ditt boende. Betalskydd är bästa sättet att försäkra din privatekonomi. Med Betalskyddsförsäkringen kan du få ett månadsbelopp som täcker en del av dina månadskostnader.

Teckna Betalskyddsförsäkring
Karta & platser
Använd kartan
X
Närliggande platser & landmärken
 • Restauranger
  Dvärsätts Grillen
  2,33 km
  Gruppbostad
  4,61 km
  Torsta Gårdsrestaurang
  5,1 km
  Gillbaren i Krokom
  5,14 km
  Frasses Pizzeria Krokom
  5,16 km
 • Skolor
  Dvärsätts skola
  2,71 km
  Kulturskolan
  4,11 km
  Nyhedens skola Krokom barn & utbildning
  4,22 km
  Nives Hem
  4,37 km
  Torsta
  4,87 km
 • Tågstationer
  Krokom
  5,13 km
 • Kommunikationer
  Sandnäset byn
  508 m
  Dvärsätt golfbana
  686 m
  Dvärsätt Sandnäset E14
  830 m
  Dvärsätt östra
  1,23 km
  Dvärsätt Högen vägskäl
  1,66 km
Klicka på platserna i listan för att se förhållandet gentemot objektet.
Platser

 • Tågstation - Krokom
 • 5,13 km
 • 9 min
 • 22 min
 • 1 tim 18 min
 • Hållplats - Sandnäset byn
 • 508 m
 • 2 min
 • 4 min
 • 8 min
 • Sjö
 • 102 m
 • 1 min
 • 1 min
 • 1 min
Området

Dvärsätt

Dvärsätt ligger fint beläget vid Storsjöns utlopp i Indalsälven, ca 3 km söder om Krokom och 16 km nordväst om Östersund. Här finns en möbelaffär, och en handlare.

Nöje

Dvärsätt har en golfbana och vid Hissmovallen finns en stor sporthall, Krokomshallen. Förutom idrottsevenemang anordnas där även konserter, dans och liknande. I Nälden, 16 km bort, finns ishall och i Ås, ca 6 km bort, finns en ridskola och ridanläggning.

Fritid

"Fiskevägen" har sin början i Krokom och fortsätter genom Offerdal via Hotagen och Valsjöbyn över till Norge. Det finns två stora fotbollsanläggningar i Krokoms tätort, 4 km bort, Hissmovallen och Krokoms Sportcenter. Vid sportcentret finns också en friidrottsanläggning och elljusspår. Strax intill ligger en idrottshall och en simhall.

Kommunikation

Länstrafikens busslinjer 150 och 151 trafikerar Dvärsätt och går mellan Krokom och Östersund.

Skolor

I Dvärsätt finns två förskolor, Grönängens förskola och Dungens förskola, samt ett fritidshem, Lövudden fritidshem. Dvärsätts skola har klasser från årskurs F-6. Närmaste högstadieskola är Nyhedens skola i Krokom med årskurs 7-9.

Fördelar

#Ridning
#Lugnt
#Landsbygd
#Ishall
#Fiske
#Skidspår
#Bussar
#Hundvänligt
#Barnvänligt
#Simhall
#Sport och friluftsliv
#Glesbebott

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn