Storgatan 3

Storgatan 3

Slutpris

1 200 000 kr


Föllinge— Krokom

Storgatan 3


Slutpris
1 200 000 kr

Föllinge— Krokom

För entreprenören eller den stora familjen

Nu har ni tillfället att införskaffa något unikt! Välkommen till Föllinge och vad turisterna kallar Skisporthome. 2 radhus om totalt 3 lägenheter och gemensam källare med förråd, sovrum, tvättstuga och gym med SPA-avdelning. Totalrenoverat parhus där bägge enheterna ingår. Drygt 3 miljoner har investerats i huset sista 5 åren med bl.a. totalt nybeklädd fasad, dränering av grunden, nybyggda träterrasser med tak där samtliga tak är nylagda med snörasskydd, mekanisk ventilation och bergvärme. Huvudingångar samt lägenhetsdörrarna är utrustade med Yale doormanlås med internetkoppling för full kontroll av passeringar och kodbyten om man så önskar.

3 fullt utrustade lägenheter med uteplats, kök, matplats, vardagsrum och sovrum med utrymme för extra sovplatser. Alla innerdörrar är utrustade med klämskydd samt barnsäkra skydd för radiatorer. Här finns något för alla. Detta är en fantastisk investering där du med lite engagemang kan ha pengarna tillbaka på 5 år! Väldigt bred kundkrets där du kan hyra ut till fjällvandrare, skoterturister med skoterleder bara 500 meter bort eller välkända Åkersjön bara 40 km bort. Multisportare är ett annat klientel med bara 600 m till sjön för kajakträning då vi har 1,5 km till Hårkans kanotled. Vill du hellre bo själv här och hyra ut en del av bostaden så har du ett billigt boende, eller kanske du vill ha hela bostaden för dig själv för då har du ett stort modernt boende där det bara är att flytta in.

Föllinge ligger mitt i triangeln mellan Valsjöbyn, Strömsund och Östersund. För skidåkare finns massor av valmöjligheter. År 2020 fanns nyspårad 6km runda spårad av Föllinge IK redan i början av november. 300m till Föllinge skidstadions elljusspår, 1,5 km till Edevallens elljusspår. 100m till livsmedelsaffär, 500m till bensinmack.

Engagerad städfirma sköter städ på förfrågan och snöplogning löses av lokal plogare, likaså gräsklippning.

Besök SkiSportHomeDotCom på booking.se eller på Facebook för vidare läsning.

Närmaste flygplats är Åre Östersund, ca 60 km bort och 40 km bort har vi populära Åkersjön. Här har du alltid nära till naturen trots att du befinner dig i Föllinge centrum med förskola, grundskola, mataffär och mack.


Boarea/biarea
170/160 kvm
Driftkostnad
45 010 kr/år
Tomtarea
1 231 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2021-12-23

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.