Byvägen 136B / Frösön / Östersund

Rymlig souterrängvilla med svårslagen utsikt.

Slutpris
4 300 000 kr
Boarea/biarea
185/40 kvm
Driftkostnad
39 496 kr/år
Totalareal
1 827 kvm
Rum
6 rum (4-6 sovrum)
Såld
2019-09-02
Bostaden är såld!

Denna villa på Byvägen såldes av oss 2019-09-02. Se alla våra försäljningar i Frösön samt även på Byvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Byvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Rymlig och väl omhändertagen souterrängvilla uppförd under mitten av 70-talet med högt vackert läge på Byvägen. Fastigheten har storslagen utsikt över Frösön och den jämtländska fjällvärden. Trädgården är pedantskött med både gröna öppna gräsytor och bärbuskar. Bostadens entréplan rymmer stort vardagsrum i vinkel med ett stort fönsterparti med svårslagen utsikt, badrum, kök, rymlig hall med gott om förvaringsplats samt två sovrum. På souterrängplanet finner ni en stor gillestuga med öppen spis, två sovrum, tvättstuga, wc, dusch och bastu, matkällare samt hall med utgång till en stenbelagd altan. Bostaden är väl omhändertagen och till stora delar renoverad av tidigare ägare. Här får ni ett energisnålt boende med vattenburen bergvärme och tilläggsisolerat vindsbjälklag. Huset är i mycket gott skick då det de senaste åtta åren har används som kontor.
Med ett högt läge på byvägen bor ni med naturen och fantastiska strövområden, motionsspår, skogsområden samt skidspåren runt knuten. Stadskärnan når ni enkelt med cykel eller buss, hållplats ett stenkast bort.
Mellan bostaden och skidbacken Ladängen ligger ett mindre skogsparti vilket gör att ni har lite avancerad men ändå ski-in-ski-out läge direkt från huset.
Varmt välkomna att anmäla er till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.