Sök Meny
Såld

Östersund / Frösön - Mjälle / Mjällevägen 19

Välkommen till Mjällevägen 19

Varmt välkommen till Frösön och Mjällevägen 19 och till denna friliggande 1960-tals villa. De nuvarande ägarna förvärvade fastigheten redan i början på 1960-talet. Genomgående välskött där viktiga och väsentliga åtgärder är genomförda. Omdränerat, byte och omläggning av yttertak, installation av 3-glas fönster i stort sett i hela huset. Villan är uppförd i etageutförande med en spännande och tilltalande planlösning som ger huset personlighet och karaktär. Bra läge i området på närmare 600 m² uppvuxen trädgårdstomt som är bebyggd med ett fristående garage.

Sponsrade länkar
Östersund / Frösön / Mjälle
Mjällevägen 19
Slutpris: 2 525 000 kr
Boarea/biarea: 120/30 kvm
Driftkostnad: 30 182 kr/år
Tomtarea: 616 kvm
Rum: 6 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2016-11-15
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Jämtland / Frösön / Mjällevägen
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!