Tegelbruksvägen 12 D

Tegelbruksvägen 12 D

Slutpris

1 800 000 kr


Blomängen/Tegelplan— Östersund

Tegelbruksvägen 12 D


Slutpris
1 800 000 kr

Blomängen/Tegelplan— Östersund

Fräsch och ljus 4:a

Välkommen till Tegelbruksvägen 12 D och denna fantastiska, högt belägna och praktiska fyrarummare med inglasad balkong med utsikt. Bostaden har öppen planlösning mellan matrum, hall och vardagsrum vilket upplevs som trivsamt och harmoniskt. Tre rymliga sovrum, varav två ligger i den bortre delen av lägenheten och passar utmärkt för barnen om de önskar avskildhet och den tredje med tillgång till klädkammare. Ett stort lättmöblerad vardagsrum med härligt ljusinsläpp, helkaklad badrum och en modern gäst wc. Ett ljust och trivsamt kök med med extra arbetsyta och nyare kyl- och frysskåp. Lägenheten har smakfulla och moderna materialval tillsammans med intressanta detaljer och ett enhetligt ekparkettgolv. Här bor man högt och rymligt samtidigt som man trivs från dag ett.

Den välskötta föreningen är belägen i ett eftertraktat område i lugnt kvarter och fantastiskt läge med närhet både till centrum och köpcentret Lillänge.


Boarea
86 kvm
Avgift
5 238 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-05-15

Mäklarhuset Östersund

Denna lägenhet på Tegelbruksvägen såldes av oss 2024-05-15. Se alla våra försäljningar i Östersund samt även på Tegelbruksvägen.

Boka värdering

Mustafa Cengiz

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.