Sök Meny
Såld

Östersund / Frösön / Vintervägen 11b

Välkommen till Vintervägen 11B

Varmt välkommen till Östberget och Vintervägen 11B som erbjuder ett av Östersunds/Frösöns mest storslagna lägen. Detta genom en magnifik utsikt över vattnet och där Östersunds stad breder ut sig med Badhusparken i blickfånget. Här befinner man sig verkligen på första parkett! Med Gustavsbergsbacken i ryggen och i direkt anslutning gör att fastigheten har ett populärt "ski-in-ski-out" läge. Den ca 250 m² stora souterrängvillan är ursprungligen uppförd under mitten av 1970-talet. I början av 1990 byggdes villan om och en omfattande renovering och förädling genomfördes. Vardagsrummet byggdes ut med ett magnifikt burspråk med stora panoramafönster och ryggåstak och souterrängplanet fick ett vackert blomsterum. Det vidbyggda garaget byggdes ut till ett dubbelgarage och ett uthyrnings/generationsbostad skapades under garaget. Det uppfördes även en stor insynsskyddad solaltan med öppen spis. År 2000 renoverades kök och badrum. Villan har generöst tilltagna sällskapsutrymmen och möjlighet till fem sovrum. Den 1240 m² stora trädgårdstomten är planerad i två etage med gräsytor och planteringar och är också bebyggd med en friggebod.

Sponsrade länkar
Östersund / Frösön
Vintervägen 11b
Slutpris: 4 700 000 kr
Boarea/biarea: 187/60 kvm
Driftkostnad: 53 292 kr/år
Tomtarea: 1240 kvm
Rum: 6 rum, varav 4 är sovrum
Såld: 2017-07-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Jämtland / Frösön / Vintervägen