Vintervägen 11B

Vintervägen 11B

Slutpris

4 700 000 kr


Frösön— Östersund

Vintervägen 11B


Slutpris
4 700 000 kr

Frösön— Östersund

Välkommen till Vintervägen 11B

Varmt välkommen till Östberget och Vintervägen 11B som erbjuder ett av Östersunds/Frösöns mest storslagna lägen. Detta genom en magnifik utsikt över vattnet och där Östersunds stad breder ut sig med Badhusparken i blickfånget. Här befinner man sig verkligen på första parkett! Med Gustavsbergsbacken i ryggen och i direkt anslutning gör att fastigheten har ett populärt "ski-in-ski-out" läge. Den ca 250 m² stora souterrängvillan är ursprungligen uppförd under mitten av 1970-talet. I början av 1990 byggdes villan om och en omfattande renovering och förädling genomfördes. Vardagsrummet byggdes ut med ett magnifikt burspråk med stora panoramafönster och ryggåstak och souterrängplanet fick ett vackert blomsterum. Det vidbyggda garaget byggdes ut till ett dubbelgarage och ett uthyrnings/generationsbostad skapades under garaget. Det uppfördes även en stor insynsskyddad solaltan med öppen spis. År 2000 renoverades kök och badrum. Villan har generöst tilltagna sällskapsutrymmen och möjlighet till fem sovrum. Den 1240 m² stora trädgårdstomten är planerad i två etage med gräsytor och planteringar och är också bebyggd med en friggebod.


Boarea/biarea
187/60 kvm
Driftkostnad
53 292 kr/år
Tomtarea
1 240 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2017-07-14

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.