Vintervägen 11b / Frösön / Östersund

Välkommen till Vintervägen 11B

Slutpris
4 700 000 kr
Boarea/biarea
187/60 kvm
Driftkostnad
53 292 kr/år
Tomtarea
1 240 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2017-07-14
Bostaden är såld!

Denna villa på Vintervägen såldes av oss 2017-07-14. Se alla våra försäljningar i Frösön samt även på Vintervägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Frösön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till Östberget och Vintervägen 11B som erbjuder ett av Östersunds/Frösöns mest storslagna lägen. Detta genom en magnifik utsikt över vattnet och där Östersunds stad breder ut sig med Badhusparken i blickfånget. Här befinner man sig verkligen på första parkett! Med Gustavsbergsbacken i ryggen och i direkt anslutning gör att fastigheten har ett populärt "ski-in-ski-out" läge. Den ca 250 m² stora souterrängvillan är ursprungligen uppförd under mitten av 1970-talet. I början av 1990 byggdes villan om och en omfattande renovering och förädling genomfördes. Vardagsrummet byggdes ut med ett magnifikt burspråk med stora panoramafönster och ryggåstak och souterrängplanet fick ett vackert blomsterum. Det vidbyggda garaget byggdes ut till ett dubbelgarage och ett uthyrnings/generationsbostad skapades under garaget. Det uppfördes även en stor insynsskyddad solaltan med öppen spis. År 2000 renoverades kök och badrum. Villan har generöst tilltagna sällskapsutrymmen och möjlighet till fem sovrum. Den 1240 m² stora trädgårdstomten är planerad i två etage med gräsytor och planteringar och är också bebyggd med en friggebod.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration