Lindersvägen 7

Lindersvägen 7

Slutpris

860 000 kr


Hede— Härjedalen

Lindersvägen 7


Slutpris
860 000 kr

Hede— Härjedalen

Mysig stuga för dig som söker en lugn fristad.

Välkommen till Lindersvägen i utkanten av Hede. Den här fastigheten är för dig som söker en lugn fristad.

En välskött och charmig stuga med cirka fem minuters körväg till centrala Hede. Här bor du i ute i naturen med magiska vyer från tomten. Här kommer du garanterat njuta av lugnet. Se de första snöflingorna segla ner i början av oktober och se hur naturen ändrar karaktär utanför fönstret genom alla årstider. Med sitt privata läge skapas en härlig och familjär stämning och den lugna atmosfären är perfekt för fjällsemester eller kanske paret som vill bo permanent i utkanten men ändå i direkt närhet till alla bekvämligheter.

Här erbjuds du en kvadratsmart planlösning med kök med alla bekvämligheter, ett badrum med dusch, wc och en toppmatad tvättmaskin. Ett vardagsrum i öppen planlösning mot köket och ett stort sovrum med plats för sovplatser och förvaring. Sovrummet är idag indelat i två med hjälp av förvaring. Vill ni ha gäster på besök finns även en gäststuga med sängplatser och sittplatser. På fastigheten finns även en äldre byggnad som inte har använts och är inte beboligt men kan med fördel användas till förvaring.

Hede som ort ökar alltmer i popularitet. Mitt i mellan Härjedalens skidområden ligger Hede strategiskt för att ha känslan av att vara nära till allt. Hede är ett levande samhälle med butiker, gym, dragna elljusspår och grundskola. Oavsett vad som lockar varje enskild person så finns det något för alla.


Boarea
46 kvm
Driftkostnad
43 520 kr/år
Tomtarea
2 500 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2024-01-04

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.